2777
2789
عنوان

بلاگر ها 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 23 پست
ما همین الانشم لباس و عکاسی فرمالیته نداریم 

دیر یا زود دخترای فامیل شما هم شروع میکنن

اونوقت اگه نخوای هم نمیشع

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عروس فرمالیته چیه دیگه؟؟؟ اره قبول دارم از وقتی اینستا اومده خیلی چیزا عادی شده

تو یه روز دیگه بجز عروسیشون باز لباس میپوشن و آرایشگاه میرن و میرن باغ و آتلیه برا عکس و کلیپ😐

چند روز پیش استوریای یه بلاگر رو دیدم. زن گنده سی و چند ساله همش مسخره بازی و سبک بازی درمی اورد😐 ...

آموزش غذاهاشون همش یا غذاشون میسوزه یا وا میره

نوشتنشونم پر از غلط املایی

البتع من از این بلاگرها رسم رسوم مسخرشون خوشم نمیاد ووقتیم تواینستا بودم هرکی به نطر ادم سخیفی  بود رو انفالو میکردم ولی درمورد اون جیزایی که گفتی  ببین قبلا هم مردم عکس وجشن واینجور مراسمها رو داشتن  معمولا ساده تر وبا خرج کمتر بوده ولی الان برای اینکه این مراسمها تجملاتی تر زیباتر وچشم نوازتر باشن خوب یه سری موارد باب شده اگه زیاده روی نشه تا یه حد معقولش بدنیست ولی زیاده رویش شکل فخر فروشیو اینا میگیره وخرجای سنگین روی دست مردا میذاره البته زیاد خوب نیست ولی چه میشه کرد میگن اگه اینکاررارو نکنیم فردا ممکنه حسرتش بمونه تودلمون زیادم به این بلاگرا مربوط نیست واین خود مردم هستن که بیشتر دنبال تجمل گرایی  رفتن تا زندگی ساده  

البتع من از این بلاگرها رسم رسوم مسخرشون خوشم نمیاد ووقتیم تواینستا بودم هرکی به نطر ادم سخیفی ...

ببین دقیقا حرف منم اینه 

اینا همینجور دارن چیزای جدید باب میکنن

و منوتو هم میگیم وا خب اگه ما انجام ندیم تو دلمون میمونه

پس همینجور این مسیرادامه داره و این رسم و رسومات مزخرف هر روز بیشتر میشه