2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

46 بازدید | 6 پست

سلام 

لطفاکسی که تعبیرخوابش خوبه کمکم کنه بگه تعبیرخوابم چیه

پریشب توخواب یه شخصی که که نه چهرشو دیدم نه چیزی فقط صداشومی شنیدم بهم میگفت که همزاد دارب و دوست داره  و نمیذاره ازدواج کنی

۲۵سالمه خواستگار زیاد دارم اما هرکی میات به خاطرچیزای مسخره بهم میخوره یامیرن دیگه نمیان 

یا بعضی وقتا خودم تا قبل ازاین که بیان اوکی م اما تامیان و میرن شروع میکنم به مخالفت که نمیخوام ....😞

همزاد دروغه استارتر و دست از جادو و طلسم بردار  با رفتن پیش دعا نویس  نمیشه هیچ کاری کرد میدونید تو چه قرنی هستیم اون حرفهایی که میگی ۵۰سال پیش بود که مردم فکر امروزی نداشتن 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسل امروزی اکثرا مثل جن هستن 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
همزاد دروغه استارتر و دست از جادو و طلسم بردار  با رفتن پیش دعا نویس  نمیشه هیچ کاری کرد م ...

من پبیش کسی نرفتن یه حس ششمی گفت البته منم باور نکردم تا خدایی هست این چیزا الکیه

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
همزاد دروغه استارتر و دست از جادو و طلسم بردار  با رفتن پیش دعا نویس  نمیشه هیچ کاری کرد م ...

منم اعتقاد ندارم اماخیلی وقتاشده چیزی رو تو خواب میبینم بعدبرام اتفاق افتاده الانم ازپریشب که این خواب دیدم خیلی ذهنم مشغوله و دپرس شدم 

من پبیش کسی نرفتن یه حس ششمی گفت البته منم باور نکردم تا خدایی هست این چیزا الکیه

فقط خدا