2777
2789
عنوان

شوهرم میتونه با پارتی دم کلفتش بچهمو ازم بگیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 25 پست
عزیزدلم خدا بزرگه انشالله کمکت میکنه ولی قانونا بچه تا ۷ سالگی با شما باید بمونه مگر اینکه همسرتون ب ...

فکر کنم باید اول مهریه رو اجرا بذارم چون از همسرم اتفاقی شنیدم که اگه دادخواست طلاق از طرف زن باشه هیچ بردی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم باید اول مهریه رو اجرا بذارم چون از همسرم اتفاقی شنیدم که اگه دادخواست طلاق از طرف زن باشه ه ...

چی بگم شما فقط از خیر مهریت نگذر اینجوری مردا پررو میشن شده چندسالم طول بکشه ولی بگیر مهرتو

فکر کنم باید اول مهریه رو اجرا بذارم چون از همسرم اتفاقی شنیدم که اگه دادخواست طلاق از طرف زن باشه ه ...

کلا حق طلاق با مرد هست و زن حقی نداره مگر بر اساس شرایطی از جمله جنون مرد و ...

قانون ما بیش از حد مزخرف و به نفع مردِ ، حتی اگه زن هم ذی حق باشه سخت میشه ثابت کرد و حقش رو گرفت

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
یعنی هیچ پارتی نمیتونه خلاف اینو انجام بده؟؟ خییلی میترسم برم دنبال طلاقو بچه رو ازم بگیره

اگه میگی که پارتی داره پس راحت عدم صلاحیتت رو میگیره و بچه رو بهت نمیده 

سعی کن زندگیتو جمع و جور کنی ، بخدا تو دادگاه و پروسه ی طلاق و مشکلات خانوادگی انقدر به زنها بی احترامی میکنن و طولش میدن 

اگه میگی که پارتی داره پس راحت عدم صلاحیتت رو میگیره و بچه رو بهت نمیده  سعی کن زندگیتو جمع و ...

نمیدونم آخه نمیسه همش من بخام زندگیمو جمع و جور کنم که اونم کار خودشو کنه زورگوییشم ادامه بده .. بخدا خسته شدم دیگه از توهین و بی احترامی و بی توجهیش از طرفی بچه کوچیکمو  نمیتونم ازش دور باشم

نمیدونم آخه نمیسه همش من بخام زندگیمو جمع و جور کنم که اونم کار خودشو کنه زورگوییشم ادامه بده .. بخد ...

اون اصلن اشتباهشو قبولم نداره حاضر به اومدن پیش روانشناسم نیست.. خسته شدم از بی توجهی و توهین بخدا این حق من نبود

نمیدونم آخه نمیسه همش من بخام زندگیمو جمع و جور کنم که اونم کار خودشو کنه زورگوییشم ادامه بده .. بخد ...

ان شاء الله هر چی خیره همون بشه