2777
2789
عنوان

مشکل حاد من

118 بازدید | 7 پست

از دست خودم عاصی شدم بچها دیگه واقعا خسته شدم من یه مشکل دارم خیلی سخت میگردم یچی پیدا میکنم میخرم میام خونه پشیمونم و باید برم یدور تعویض یا بفروشم ب دوستام خیلی سخت شده الان یه ترس تووجودمه ک  نکنه خریدم دوباره پشیمون شم حالا از یه آدامس بگیر تا گوشی موبایل و ماشین 

چیکار کنم خیلی دارم اذیت میشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبل اینکه چیزی بخری در موردش سرچ بزن و از دوروبری ها بپرس و وقتی مطمعن شدی خرید کن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

به شدت سخت گیرم توانتخاب بعداینکه خریدم بایدبرم ازچن نفربپرسم خوبه؟اکثرامیگن خیلی قشنگه وایناولی من قبول نمیکنم قسمشون میدم توروقرآن راستشوبگین😑همیشه هم موقع خریدمیپرسم تعویض داره یامیگم میشه اگه بردم خوشم نیومدپس بگیرین ازم😞واقعارد دادم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز