2821
2789
عنوان

من چمه؟

67 بازدید | 8 پست

سه روز پیش یکم احساس گرفتگی گلو داشتم

پریروز ابریزش بینی و گرفتگی صدا داشتم 

البته خیلیییی کم ابریزش داشتم

سر درد هم داشتم ولی خیلی کم

امروز ابریزشم تقریبا قطع شده ولی بینیم گرفته بود 

الان بینیم باز شده حس بویاییم کم شده

کروناس ایا؟

الان هیچ مشکلی ندارم یعنی یکمی فقط یه طرف بینیم گرفته ولی حس بویاییم کم شده

اها اینم بگم که ادکلن هامو تست کردم همشون یه بوی خفیفی داشتن یعنی اون بوی های قبلا رو نداشتن

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ان شاءالله کرونا نباشه ولی خودت رو حسابی تقویت کن

چیکار کنم به نظرت خودمو قرنطینه کنم؟

اخه این سه روز به هوای اینکه سرماخوردگیه قرنطینه نبودم (منظورم بیرون نیستاااا تو خونه توی یه اتاق نبودم پیش خانواده ام بودم)

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیکار کنم به نظرت خودمو قرنطینه کنم؟ اخه این سه روز به هوای اینکه سرماخوردگیه قرنطینه نبودم (منظورم ...

اگه میتونی این کار رو انجام بده

برو آزمایش بده تا جوابش بیاد قرنطینه بمون و خودت رو تقویت کن

اگه میتونی این کار رو انجام بده برو آزمایش بده تا جوابش بیاد قرنطینه بمون و خودت رو تقویت کن

ازمایش نمیگیرن اینجا تعداد کیت ها محدوده 

از بیمارای زمینه ای و... میگیرن

قرنطینه هم سعیمو میکنم

ولی نمیتونم چیزی به خانواده ام بگم فقط مادرم در جریانه

چرا نمیتونی بگی؟ فرار میکنن؟

توضیح دادم خوندین؟

پستمو حذف کردم چون ممکنه شناسایی شده باشم و نمیخوام چیزایی که درمورد بابام گفتم کسی بدونه

توضیح دادم خوندین؟ پستمو حذف کردم چون ممکنه شناسایی شده باشم و نمیخوام چیزایی که درمورد بابام گفتم ...

نه نخوندم

پس اگه نمیتونی قرنطینه باشی

یه جورایی رعایت کن

زیاد نزدیک خانواده نشین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز