2777
2789
عنوان

ی چیز جالب😂

828 بازدید | 84 پست

یعنی تاپیکای ده سال پیشم کلا برمحور خیانت شوهر،مادرشوهر وخواهرشوهربوده،مثلا این تاپیک روببینید استاترش ناراحته که دوستاش جواب ندادن نوشته اگه موضوع چیزدیگه بودمیومدین😂😂😂😂خیلی جالب بود برام گفتم شماهم بخونیدواینکه چقد ادبیات ده سال پیش تا الان چقد فرق داره،اون موقع ریپلای هم نبوده اسم هموصدا میزدن😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/31918/واقعا-متاسفم-شوهرم-دیشب

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

وااااای یاد کتابای تاریخی افتادم

ک با سند ی سری چیزا رو تو گذشته ثابت میکردن😂😂😂😂

مــا گُــم شدگــانـیـم ڪـہ اندر خـمِ دنـیـا،،، تنهــا هنــــــر ماست ڪہ مجـنـوݧ حـــســــــینیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😄عزیزم هنوزم از این تاپیکای تاسف میزنن. الان میگن واقعا متاسفم. یعنی دیگه خیلی احساس تاسف دارن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

شش سال پیش که من پسرمو باردار بودم جو سایت خیلی باالان فرق میکرد، خیلی همه با احترام صحبت میکردن و به هم محبت داشتن، الان خیلی لغات سخیف و جلف استفاده میکنن تو گفتگوها، البته اون موقع رنج سنی اعضا هم بالاتر بود الان مثلا من نوجوون ۱۳ ساله هم دیدم که عضو سایته

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
شش سال پیش که من پسرمو باردار بودم جو سایت خیلی باالان فرق میکرد، خیلی همه با احترام صحبت میکردن و ب ...

خب طبیعیه دیگه الان خیلی طرز محاوره وگفت وگو عوض شده روز ب روز کلمات جدید تر ومسخره تر میاد😂

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
@کاپ_کیک_عصبانی     @elahe1992     @ژیناگلمن     @آناتا &nbs ...

پشما م ریختع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خب طبیعیه دیگه الان خیلی طرز محاوره وگفت وگو عوض شده روز ب روز کلمات جدید تر ومسخره تر میاد😂

دقیقا اینجا یه نمونه کوچیک از جامعه ایه که داریم توش زندگی میکنیم

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم