2777
2789
عنوان

یک پیشنهاد ..

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 23 پست
آقای به خدا من نگران نیستم ناراحت نباشید آفرین وقتی به موفقیت رسیدید زنگ بزنید سیمان بیارن دهن آسفا ...

بد برداشت کردیدا😅

نباوا 

دیدم شما میخواید من رو متقاعد کنید 

گفتم که از قبل متقاعد کردم‌ خودم رو که تو تایپ مطالب به زحمت نیفتید 

فقط همین😅

زندگی زیباست  واقعا حیفه که زشت دیده بشه  گاهی یه روز سفیده برای همه  گاهی یه ر ...

درسته 

خب امیدوارم کمک کرده باشم خدانگهدارتون 

آرزوی موفقیت

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بد برداشت کردیدا😅 نباوا  دیدم شما میخواید من رو متقاعد کنید  گفتم که از قبل متقاعد ...

منم فهمیدم 

بد برداشت کردین منظورم این بود راحتم ممکنه یه روزی یکی تاپیکتونو بخونه  و انرژی بگیره و حرفام تاثیر گزار باش

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
درسته  خب امیدوارم کمک کرده باشم خدانگهدارتون  آرزوی موفقیت

سلامت و موفق باشید در پناه خدا😊

در ضمن خوشبحالتون دعای عهد رو تا چهل بامداد خوندید

واقعا غبطه خوردم😅

انشاالله به آرزوهاتون برسید

سلامت و موفق باشید در پناه خدا😊 در ضمن خوشبحالتون دعای عهد رو تا چهل بامداد خوندید واقعا غبطه ...

همچنین ممنون

هدیه میکنم به شما دعای عهد و.....

خیلی باارزشه🌹🙏 انشاالله چون راست  در راست  راست روید و راست بمانید

سپاس 

همچنین ...........🤸‍♀️🤸‍♂️⚘

یلدا مبارک......

برگهای زرد آرزوها‍‍یمان را
سنگفرش زمینِ سرد خانه هایمان کردیم !
خیابانها را بستند ...
پاییز را مهمانِ گلدانهای سبز پنجره هایمان کردیم !
کُنده های سوخته ی رویا را بغل زدیم
و شبها خواب باران را دیدیم ...
کافه ها را ببندید !
امسال....
قصیده ی #پاییز را در فنجان‌های گرم و
کتابهای قدیمی روی طاقچه
سَر می کشیم ...