2777
2789
عنوان

نینی نمی‌خوابه شبا

52 بازدید | 8 پست

نینی وروجکم از بارداری تا الان که شش ماهش داره تموم میشه شبا چرت میزنه بیدارمیشه شیرمیخوره باز یه چرت و این تا صبح ادامه داره خیلی کمبود خواب دارم تا چندماهگی اینطوریه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر ما هم همینطوریم🥴

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

وای نگم برات که منم اینجور بودم هنوزم که 3سالش تمومشده همینجوریه فقط 5شنبه ها میرم خونه مامانم میدم بهش میخوابم 

واقعا مریض شدم از بیخوابی

روزم هرچقد بخوابی به خواب شب نمیرسه

غذا بهش نمیدی؟ وقتی خوب افتاد به غذا خوردن و معدش پر شد بهتر میخوابه. 

غذا زیاد میدم همیشه به غذاش اهمیت میدم گرمش میشه همش و اینکه شیر خوردن یه بهانس خیلی بهم عادت کرده بقلیه

غذا زیاد میدم همیشه به غذاش اهمیت میدم گرمش میشه همش و اینکه شیر خوردن یه بهانس خیلی بهم عادت کرده ب ...

اگه اینطوره مجبوری تحمل کنی تا این دوره بگذره. پسرم اینطوری نبود. وقتی شروع به غذا خوردن کرد شب راحت تر می خوابید. وووووی ماهای اول وحشتناک بود. نیم ساعت یه بار بیدار میشد. داشتم روانی میشدم.