2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خداروشکر همه چی فراهم میکنه اگرم دستش تنگ شد توضیح میده و.... به نظر من نمیشه تشخیص داد از اول البته تو دوران دوستی و اینا از گشت و گذار و کادو و اینا شاید یه کم بشه فهمید 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍

من تو نامردی فک میکردم خسییه ولی خوب بعدا فهمیدم اصن نیستت خیلی برام‌خوب خرج‌میکنه الن‌میخاد برم‌لب تاپ بخرم‌هرچی میگم نمیخام‌بزور میخاد بخره 😐یا میگه پالتو بده دوختن‌میگم‌من‌از خونه در نمیام تو زمستون میگه بدوز  با اینک ی عالمه کاپشن دارم‌ولی تو نامزدی زساد برام‌چیزی نمیخرید

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

خسیس نیس دلش میخاد چیزی تو دلم نمونه ولی حیف پول لعنتی نیس و گند زده به همه چی

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام