2777
2789
عنوان

دعوای من و مامانم و کیست سر جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
وا مگه هر کی بچه بیاره بی کلاسه این حرفا چیه از مادرت تعجب میکنم که الان بجای اینکه حواسش بهت باشه د ...

ببین من ۷۳م

میگن ده سال دیگه میفهمی چه اشتباهی کردی

بچه برا آدم هیچی نمیشه

جوانیست میره

هم سن هات شوهر ندارن،تو ۳۵سالت بشه بچه هات خیلی بزرگن

داغونم روحی

اینا درک شرایط بچمم طوریه نگرانشم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متولد بهمن 72ام .دو تا بچه دارم 

ما چهار نفر بودیم با هم ازدواج کرذیم

هیچ کدوم بچه ندارن

مادرم همش میگه تو هیچی از زندگیت نفهمی

تو خیلی پوست کلفتی،یادت رفته چه بلاها بچه اول سرت اورد

تو خیلی بی عاری

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
من تو همین نی نی سایت دیدم چندتا از خانومها سر جنین کیست داشت و قبل تولد خوب شد امیدوارم دوردونه شما ...

اره الانم میترسم از دستش بدم و یه انگ بهم بزنن

امروز سونو بودم بچه م پیش مادرم بود،همش میگفت نگه نمیذاری که بفهمی بچه داری سخته

والا دخترخوب تو دوران بارداری حساسیت ادم میره خیلی بالاتر همینارو به مادرت بگو خوب، من واسه خواهرم شال خردلی گرفتم تو بارداریش با من دعوا میکرد کلا تحریک پذیری بالاست

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم من خیلیارو دیدم این کیستارد داشتن و جذب شده  نگران نباش بابا  تازه میدونی بارداریت ...

دعا کن برا بچم

نذر حضرت فاطمه ش کردم

من فقط سلامتیش میخوام

خدا داده،میخوام برام بمونه

اره الانم میترسم از دستش بدم و یه انگ بهم بزنن امروز سونو بودم بچه م پیش مادرم بود،همش میگفت نگه نم ...

برای خودتو بچه ات آرزوی سلامتی میکنم ولی نمیتونی جلو حرف رو بگیری فقط میتونی گوش خودتو ببندی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
دعا کن برا بچم نذر حضرت فاطمه ش کردم من فقط سلامتیش میخوام خدا داده،میخوام برام بمونه

انشاالله هم خودت هم نوزادت سالم باشین همیشه حضرت زهرا خودش کمک نوزادت میکنه شک نکن 

والا دخترخوب تو دوران بارداری حساسیت ادم میره خیلی بالاتر همینارو به مادرت بگو خوب، من واسه خواهرم ش ...

خیلی گفتم

حتی شوهرم کفته

برگشت گفت کی فکر حال روحی ماست

مادرم زن خوبیه

اما صد رحمت به من،خیلی حساسه

امروز میگم شوهرم گفته کمکی برات میگیرم،میگه فلانی کمکی داشت شوهرش طلاقش داد اون کمکی رو گرفت بچه ش هم ازش گرفت

ببین من ۷۳م میگن ده سال دیگه میفهمی چه اشتباهی کردی بچه برا آدم هیچی نمیشه جوانیست میره هم سن ها ...

همچین سنت کم نیست. کار خوبی کردی که بچه اوردی من متولد۶۶ ام الان یه نوزاد دارم اما دوستام که با من هم سن هستن بچه هاشون بزرگ هستن و راحت شدن. من میگم دوسال دیگه اونا دارن بچهاشونو برای کنکور آماده میکنند من تازه میخوام بچه از پوشک بگیرم.

ما چهار نفر بودیم با هم ازدواج کرذیم هیچ کدوم بچه ندارن مادرم همش میگه تو هیچی از زندگیت نفهمی تو ...

بابا بیخیال خواهر این حرفا چیه آخه 😶

پ من خوبه بگم ما چهارتا دوست بودیم ازدواج کردیم سه تاشون بچه دارن من هنوز ندارم 

شوهرمم دوستاش سه تا بودن اونا بچشون الان دوسالشه ولی ما هنوزیم 

ما هزارتا دکتر و دوا درمون کردیم ولی خدا نخواست بچه دار شیم 

مطمئن باش اگه صلاحت نبود خدا جلوی بچه دارشدنتو میگرفت 

برای خودتو بچه ات آرزوی سلامتی میکنم ولی نمیتونی جلو حرف رو بگیری فقط میتونی گوش خودتو ببندی

اره خیلی خسته م

درسته من سنم کمع

همش میگم مادرم،اگه خدا بهم نمیداد خیلی برام سحت تر بود

بعدا که اینا درگیر بچه میشن،مال من بزرگ شدن من پی کارهای خودمم

نیش خند میژنه بهم 

ببین من ۷۳م میگن ده سال دیگه میفهمی چه اشتباهی کردی بچه برا آدم هیچی نمیشه جوانیست میره هم سن ها ...

آخی عزیز دلم بهت حق میدم نباید این حرفا رو بزنن اتفاقا سنتون خوبه برای بارداری سالم ولی دیگه الان بارداری باید نازتو بکشن بهت برسن ولی ولشون کن مهم خودت و همسرتو نی‌نی هستین که سه تایی باهم حال کنید ولی بخدا تو همین نی‌نی سایت من خیلیا رو دیدم که بچه‌هاشونو اینطوری گفتن ولی الان ماشالله بزرگ شدن و صحیح و سلامتن بعدشم دکترای الان دکتر نیستن یه مشت دیونن بخدا زیاد نمیشه رو حرفشون حساب کرد