کاترین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 248 عنوان دوستان چرا یه تاپیک رو که دیروز ایجاد کرده بودم میزنه تعطیل شد؟ 70 بازدید | 11 پست دوستان عزیز دیروز یه تاپیک ایجاد کرده بودم ، امروز میزنه تاپیک مورد نظر تعطیل شد. میخوام بدونم علتش چیه؟ 1399/09/27 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدمک__چوبی عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 3493 ترکوندنش😐💔 ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل😆
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22736 گزارش زدن ترکیده تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125928 لابد گزارش زدن ترکیده بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27992 گزارش زدن با خودشون تعطیل کردن تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21252 عضویتت مال پارسالهولی هنوز نمیدونی چرا عزیزم؟ دوستتون دارم 💕
کاترین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 248 عضویتت مال پارساله ولی هنوز نمیدونی چرا عزیزم؟ نه والا زیاد اینجا نبودم
کاترین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 248 لابد گزارش زدن ترکیده بعنی چی گزارش زدن؟ موضوع یا چیز بدی توی تاپیک نبود که. یعنی همونایی که پست می گذاشتن گزارش زدن؟ ببخشید می پرسما واقعا نمی دونم
کاترین۶۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 248 گزارش زدن ترکیده بعنی چی گزارش زدن؟ موضوع یا چیز بدی توی تاپیک نبود که. یعنی همونایی که پست می گذاشتن گزارش زدن؟ ببخشید می پرسما واقعا نمی دونم
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125928 بعنی چی گزارش زدن؟ موضوع یا چیز بدی توی تاپیک نبود که. یعنی همونایی که پست می گذاشتن گزارش زدن؟ ... شاید عزیزم بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
maman_leyla عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 22736 بعنی چی گزارش زدن؟ موضوع یا چیز بدی توی تاپیک نبود که. یعنی همونایی که پست می گذاشتن گزارش زدن؟ ... عزیزم گزارشگرها اگه از موصوعی خوششون نیتد میزن تتمیک رو میترکونن متاسفانه اینجا باند بازیه. کافیه ده نفر یه تاپیک رو گزارش بزنن میترکه تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !