2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 149 پست
اخه ۴ سال باهم بودیم یهو عوض شد تازه میگه این رفتارام بخاطر خودته تو با من خوشبخت نمیشی منم خندیدم گ ...

بخدااینابهونه هاشونه من خوب این جماعتومیشناسم ب حرفاش گوش نکن بزاربره بخدافراموش میکنی فک میکنی سخته سختیش ی هفتس بهترازاینه که عمرتوبرای ی ادم بی ارزش تلف کنی 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ۴ سال باهم بودیم یهو عوض شد تازه میگه این رفتارام بخاطر خودته تو با من خوشبخت نمیشی منم خندیدم گ ...

پیگیر نشو نشو نشو 

هرچقد نزدیک بشی اون دورتر میشه ولش کن بزار بره با امثال خودش بچره

ولش کن بابا توام چرا زنگ زدی ببین پیشو نگیر بیچارت میکنه ها میاد وم‌خونتون میگه این زنگ میزد این ...

حالم از این بدع ک من رو حرفاش رو قولاش حساب کرده بودم ولی اون چی کل این چهارسال داشت ب ریش من میخندید الان ک خدمتش تموم شد بدبختیاش تموم شد ولم کرد یهو خدا شاهده براش بهترین بودم هیچی براش کم نزاشتم اون خیلی از من پایین تره😓😓😓😓😓😓😓

حالم از این بدع ک من رو حرفاش رو قولاش حساب کرده بودم ولی اون چی کل این چهارسال داشت ب ریش من میخندی ...

از خدا بخاد تقاصتو بگیره و بهترین رو رقم میزنه 

کارما حسابشو میرسه 

ببین عزیزم تو این دور و زمونه هیشکی چشم و گوش بسته نیست متاسفانه هر کی وارد این رابطه ها میشه میگه ...

کل محل میدونستن ما باهمیم ماه بعد میخواست بیاد خواستگاری یهو جا زد گفت نمیتونم خوشبختت کنم برو پی زندگیت از این حرفا😓😓😓😓😓

بخدااینابهونه هاشونه من خوب این جماعتومیشناسم ب حرفاش گوش نکن بزاربره بخدافراموش میکنی فک میکنی سخته ...

اره میدونم اون الان با یکی دیگس بخدا نمیخوام بهونه بیارم ن بخدا

خیلی فشار رومه تحت همممه شرایط توی‌ تاپیکام هس

واسه همین وابستش شدم اونم خوب نقششو بازی کرد😓😓😓😓😓 من دیه سمتش نرفتم و‌نمیرم ولی خیلی میریزم توخودم

پیگیر نشو نشو نشو  هرچقد نزدیک بشی اون دورتر میشه ولش کن بزار بره با امثال خودش بچره

هی زنگ میزنه میگه میخواستم حالتو بپرسم وقتایی هم ک ج نمیدم میگه معلوم نیس باکی هستی ک ج نمیدی

اره میدونم اون الان با یکی دیگس بخدا نمیخوام بهونه بیارم ن بخدا خیلی فشار رومه تحت همممه شرایط توی‌ ...

بریزی توخودت بهترازاینکه باهمچی ادمی باشی نترس هیچیت نمیشه محکم باش 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
هی زنگ میزنه میگه میخواستم حالتو بپرسم وقتایی هم ک ج نمیدم میگه معلوم نیس باکی هستی ک ج نمیدی

قیدشو برای همیشه بزن فک کن این بشر بیاد خاستگاریت خوشبخت میشی؟ 

قیدشو برای همیشه بزن فک کن این بشر بیاد خاستگاریت خوشبخت میشی؟  

ن درست میگی ولی محله رو چیکارکنم همه میدونن حتی این ع خدمت میومد با مادرم میرفتیم دنبالش😓😓😓 خواستگاری تحقیق واسه دانشگاهی چیزی بیان نزنن برام؟😓😓😓😓😥

[QUOTE=168932519]کل محل میدونستن ما باهمیم ماه بعد میخواست بیاد خواستگاری یهو جا زد گفت نمیتونم خوشبختت کنم برو پی زن ...[/QUOTE

ولی این اصلا تضمین نیست 

چه بدتر قبل اینکه رسمی بشید علنی کردید

مردم محل ککشون هم نمیگزه فقط یه مدت حرفتون رو میزنن بعدا هم کسی اومد تحقیق خیلی راحت ماجرای رابطه قبلی تو میگن به طرف