2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1418 بازدید | 149 پست
الان چیکارکنم😓😓😓😓

دوستمون هم گفتند اگه احساس میکنی مساله ساز میشه اول از دلت بیرونش کن بعد محله تون رو عوض کنید، و شماره گوشی و هر چیزی که ازش داری عوض کن

گاهی هجرت بهترین راه حله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان زمان کمکت کنه 😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
ت ک خوبی رل من بعد چهارسال جازده الانم بهش زنگ زدم گفتم کجای  گفت ب توچه دیگه زنگ نزنیا لیست ...

حداقل این مستقیم گفته بت مال من بعد ۴ سال تازه فهمیدم اقا جند مدت پیش با یکی بوده بارها از پرسیدم گفت نه ولی خب دارم دق میکنم 

ینی فراموشش میکنم؟  

فقط چشمت تفریحو خنده رو گرفته. اون آقا هم ی آدم خوشگذرون دردغگو بوده که از اولم قصدش ازدواج نبوده مادرم سکته میکنه بهانه اس

ببخشید انقد رک گفتم

هنین ادمای خوشگذرون تو خونه بت زهرمارن با زنای بیچارشون

بهم بگید براتون حمد بخونم
حداقل این مستقیم گفته بت مال من بعد ۴ سال تازه فهمیدم اقا جند مدت پیش با یکی بوده بارها از پرسیدم گف ...

واقعا؟ راست میگی؟ رابطشون تا چ حد بوده؟

اخه ببین رل من خودش زنگ میزنه میگه میخواستم حالتو بپرسم میگه تو منو معتاد کردی بخاطز تو معتاد شدم ولی دروغ میگه میدونم..اخه چجوری میتونن بعد ۴ سال خاطره و تصور اینا همه رو ول کنن برن با یکی دیه اخه چجوری ۴ سال مگ کمه دارم دیونه میشم

وقتی هنوز ۶ ماه نگذشته شما انقد راحت بهش پا دادی همه جا رفتی باش معلومه زده شده 

زن اهل نازه .باید ناز کنی تا کسی دنبالت بیاد

شما که حریم ها رو زدی کنار دیگه چی مونده که پسره 

اعتماد کنه .

همه پسرا اینجورن وقتی دختری زیاد گرم بشه و هر کاری بگی انجام بده از چشم میوفته

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
واقعا؟ راست میگی؟ رابطشون تا چ حد بوده؟ اخه ببین رل من خودش زنگ میزنه میگه میخواستم حالتو بپرسم میگ ...

معناد خودت یا گل چیزی ؟؟

نمیدونم والا خودش هیچی نمیگه هیچی منم از رو رفتاراش از سرد بودناش میفهمم یکی هست  

ببخشید یه سوال من جطوری میتونم اسم اکانتمو عوض کنم اومم 

معتاد ب عرق نمیدونم والا فکرنکنم بشه عوض کرد

نخوره مگ تو بزور میگ من نمیدونم اینا چشونه فک کنم بعد چند مدت بصورت خودکار خسته میشن دروغه یکی تا ۱۲ سال میتونه عاسق باشه و بعدش ازدواج کن اصن عشق مال رمان هاست و دخترهاست پسرا بی حس تربن و سنگ ترین ادمای دمیان بخدا قسم من یکی تا اخر عمرم ازدواجم نمیکنم همشون مثل همن همشون 

😔دوسش دارم خب فقط از خدا میخوام که بهم آرامش بده 

آخی درکت میکنم تو هر رابطه ای دختر فقط بهش ضربه میخوره. من خودم عاشق شدم درکت میکنم نمیخام بگم قیدشو بزن. ولی عزیزم اصلا آویزونش نشو. هر چی ازش دوری کنی خودش میاد سراغت. این نصیحت منو گوش کن. بعدم اگه اخلاقش خوب بود که جا نمیزد. صبور باش قطع رابطه کن خودش بر میگرده. وقتی واسه طرفت در دسترس باشی هوا ورش میداره ولی دوری میکنی بدتر جذبت میشه. انشالا حل میشه

نخوره مگ تو بزور میگ من نمیدونم اینا چشونه فک کنم بعد چند مدت بصورت خودکار خسته میشن دروغه یکی تا ۱۲ ...

اره اخه ۴ سال زبون میگه خیلی بازیگر خوبین خیلی خوب نقششونو بازی کردن..ولی ببین رفیقم با ی پسرس پسره خودشو میکشه براش نگم برات ی کارایی میکنه واسه دخترا..چرا واسه ما همچین گرگایی نصیبمون شدن چرا من ۴ سال همه چیمو گزاشتم براش بارها بارها ع خانوادم بخاطرش کتک خوردم دوست داشتنم بارها بارها بهش ثابت شد ولی الان چجوری میتونه باکسی دیه باشه

اره اخه ۴ سال زبون میگه خیلی بازیگر خوبین خیلی خوب نقششونو بازی کردن..ولی ببین رفیقم با ی پسرس پسره ...

تو باز فقط جسما در اختیارش بودی من ریختم به پاش هر جی داشتم و نداشتم نمیدونم هرکی عوضیه گیر ماها میاد من دیگ بخدا سمتشون نمیرم ببرم در حد ۶ ماه اول ک خیلی خوبن بعد بی دلیل کات میکنم اینا لیاقت خوبی ندارن فکر کردن عروسک بچیگیاشونیم بازی کنن خسته شدن بندازن دور من مشکل قلبی پیدا کردم بخاطر اون ....... خیلی دوسش داشتم خیلی حس میکنم دارن منو خفه میکنن 

تو باز فقط جسما در اختیارش بودی من ریختم به پاش هر جی داشتم و نداشتم نمیدونم هرکی عوضیه گیر ماها میا ...

اخ بمیرم برات ماهم کل محل میدونستن ما باهمیم ماه بهد میخواست بیاد خواستگاری از وقتی ک سربازیش و بدبختیاش و تنهاییش تموم شد عوض شد بامن ولی اجی من یچیزیو میدونم اینا میرن دوراشونو میزنن دختربازیاشونو میکنن دوباره برمیگردن سمت ما چون میفهمن هیچکی مثل ما نیس خدایی کدوم دخترو دیدی مثل ما پای همه چیشون وایسه رل من روز تولدم واسم ی کادو نمیگرفت ی شاخه گل واسم نمیخرید میکفت میخوام پولامو جمع کنم بیام خواستگاری منه احمقم قبول میکردم خدایی کدوم دخترع اینجوری بمونه با اون کصافط کاریاش دروغاش چقدر منو دور میزد واسه رفیقاش...بازم صبوری میکزدم بلکه ادم شه خدایی دخترای الانو ببین هفته ای ی بار براشون کادو نگیره طرف ولش میکنن..کارما اینارو همچین بلایی سرشون درمیاره آخرشم برمیگردن ب ما من میدونما..من سر عشقم تاحالا س بار تشنج کردم کارم ب بستری کشید تا دوسال باید قرص بخورم واسه تشنجم