2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047258 بازدید | 118822 پست

@sepiiiiiideh  

میگم تو‌کی امیرعباسو‌از پوشک‌ گرفتی؟

یعنی چند وقتش بود؟

اخه احساس میکنم برای نازگل هنوز زوده 

الان نزدیک‌ ۲ هفته است وقتی بیدار میشه و قبل خواب یا قبل حموم میبرمش دستشویی تا حالا ۵ بار جیش کرده تو توالتش که ۳بارش قبل از حموم بود 

و وقتی جیش میکنه بهش نشون میدم میگم آفرین، بهش جایزه میدم ولی حتی ۱بار هم نگفته که جیش دارم 

اصلا انگار هنوز متوجه نیست 

بعضی وقتا بهش میگم بریم دستشویی؟

میگه نهههههه

امتحانم والا خوب بود😁😁اجی والا مامان خانم دهنمو صاف کرده دارم کمکش خونه تکونی میکنم😂😂بعد رفتم تو ...

چه عالی آفرین 😍😍

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم وزن منی میشه منم تگ کنی اگه گزارش میدی میخام یاد بگیرم    

باشه عشقم..گزارش نمیدادم ولی بخاطر شما بفرما

صبحانه اب ولرم لیمو تازه یک لیوان..

ناهار قاطی پلو شش قاشق(عاقا نمیدونسم ناهار چی بدرستم گوشت چرخ کرده و پیاز داغو قارچو فلفل دلمه با رب و هویج سرخ کرده رب زدم و قاطی برنج کردم..)  ماست کم چرب

م و چای یک لیوان

شام دوعدد تخم مرغ ابپز و یکدانه گوجه

ورزش4000قدم تند

اپ ورزشی ران

کالری دریافتی500

@فندق_فسقلی  

@sepiiiiiideh  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

البته به هشتک هام پایبندم

#نه به نان شبانه

#حذف شکروقند

اب ولرم وابلیمو#  ‍...

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇

بچه ها کله ی صبحه پاشید ک تولد الهه اس 😍😍

🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎈🎈🎈🎆🎏🎏🎏💍💐💐

🌺 تولد  تولد . تولدت مبارک 

مبارک  مبارک  تولدت مبارک 🎉🎉🎉🎉🎉

🌷🌷 الهه ی نازم آجی عزیزم تولدت مبارک انشالله سالیان سال همراه همسرت و دسته گلای نازت سلامت و خوشحال باشی و ب همه ی آرزوهای قشنگت برسی🌺🌺

البته بگم دیروز تولد الهه بود ولی چ کنم برقا قطع شد و اینترنتم کلا پرید 😬😬😬😬

https://digipostal.ir/buhbd

@بامدادخمار  

@sepiiiiiideh     میگم تو‌کی امیرعباسو‌از پوشک‌ گرفتی؟ یعنی چند وقتش بود؟ اخه احساس می ...

چند وقتشه الان نازگلم؟؟

من عید همین امسال شروع کردم یعنی دوسال و پنج ماهش بود امیرعباس 

البته بچه ها باهم فرق دارن چند بار باز بزارش تا تو شلوارش جیش کنه متوجه بشه ک خیس شده بعدشم از قبل براش باید توضیح میدادی با خودت میبردی دستشویی 

اینکارا و کردی؟ 

من برای امیرعباس فیلم آموزش دستشویی ب بچه ها رو دان کرده بودم هرروز بهش نشون میدادم خیلی خوب بود بنظرم

😇😅🤣دیگه دیروز خیلی هول هولکی و شلخته بود،گفتم خوب بنویسم جبران بشه.😁 افرین دختر گل،مجاز بخور،کا ...

😂😂😂😂

اره بخدا تازه امیرعباس مهمون ک میبینه اصلا ی موجود ناشناخته میشه نمیدونم چرا 😬😀😀

چند وقتشه الان نازگلم؟؟ من عید همین امسال شروع کردم یعنی دوسال و پنج ماهش بود امیرعباس  البته ...

الان نازگل ۲۲ ماهشه 

قبل این که اصلا بخوام اقدام کنم بارها با خودم بردمش دستشویی گفتم مامان تو دستشویی جیش میکنه 

تمام مراحلو بلده، میدونه که همه دستشویی جیش میکنن 

یه بار بازش گذاشتم براش توضیح دادم که دیگه بزرگ شدی نباید پوشک ببندی دیگه مثل مامان و بابا باید بری دستشویی جیش کنی 

۲ بار تو شلوارش جیش کرد ولی براش مثل بازی بود 

تو تمام مقالات نوشته از ۲۸ ماهگی تازه بچه ها قدرت کنترل ادرار پیدا میکنن و زودتر از اون اقدام نکنید