2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1071848 بازدید | 118822 پست

سلام صبحتون بخیر

وزن هفته پیش 67.700 

امروز 67

این هفته فست نداشتم روزی 1180 کالری میخوردم بچه ها هفته پیش با دوروز فست انجام دادم و 1280کالری بیشتر وزن کم کرده بودم البته الان پریود هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام صبحتون بخیر وزن هفته پیش 67.700  امروز 67 این هفته فست نداشتم روزی 1180 کالری میخوردم ب ...

برا منم هینطوره، با فست۱۰۰۰تا۷۰۰گرم هفتگی کاهش داره

با اون روش ۳۰۰تا۶۰۰گرم  

حساب کردم 

در هفته رژیم فست تقریبا۱۲۰۰کالری کمتر مصرف میشه به خاطر همین کاهشش بیشتره

.‌

@فندق_فسقلی  

سلام‌منم میخوام‌با شما دوستان رژیم‌بگیرم

من ۱۷ماهه زایمان کردم‌شیردهی ندارم ۹۶کیلو بودم ک با کالری شمار و ورزش خودمو رسوندم ب ۸۹ قدمم۱۷۰هست !روزی چندبار میام پستای تاپیکو میخونم ولی خب ب خاطر اینکه فست نمیگرفتم(میگرن دارم) نتونستم وارد گروه ها بشم و همین که ترازو ندارم‌امکان خریدشم ندارم ممکنه مثلا یه هفته نشه وزن کنم

حالا یک هفتس ک سعی کردم فستارو ۷۰۰ ببندم با داروهای گیاهی سردردامو کنترل کردم‌اگر میشه منم جزوتون بشم فقط ممکنه وزن کشیام دیرتر بشه اگر اشکالی نداره !فکرمیکنم شما سرگروهم باشید

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
 برا منم هینطوره، با فست۱۰۰۰تا۷۰۰گرم هفتگی کاهش داره با اون روش ۳۰۰تا۶۰۰گرم   حس ...

دقیقا منتها روزایی که فست هست من خیلی ضعف میکنم بچه دار هستم زیاد حرف میزنم یا براشون غذا میبرم بیشتر احساس گرسنگی میکنم ولی میشه انجام داد ارزششو داره 

ما می توانیم😅

بچه ها من اگه اینجا نیام و روحیه نگیرم اصلا ادامه نمیدم میدونین چون همه اطرافیانم تو پر هستن مسخرم میکنن میگن یه چیزی بخور تو داری از بین میری حالا تازه نمیدونن که تو رژیمم😂

@فندق_فسقلی     سلام‌منم میخوام‌با شما دوستان رژیم‌بگیرم من ۱۷ماهه زایمان کردم‌شیردهی ن ...

عزیزم نگران نباش حتما میتونی همین که دور کمرتم اندازه بگیری متوجه میشی کم کردی اتفاقا ترازو داشته باشی استرس میگیری بعدم کوچولوت که راه بیفته اونقدر تحرک داری وزنت پایین میاد عجله نکن  موفق باشی عزیزم

عزیزم شبت بخیر گزارش امروز من صبحانه ۳ کف تافتون ۱ قوطی کبریت پنیر فتا ۴ خرما ناهار یک و نیم لیوان ...

سلام عزیزم آفرین 😍

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

احسنت عالي روز قبل وزن كشي قدرتي نرو كه وزنت كاذب نشه

چشم 😘

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سر دردم باز شروع شده . قرصم هم خوردم خوب نشدم . میگرن دارم دیگه 😭😭😭

عزیزم قطره هایپیران بگیر از داروخانه 25قطره بنداز توی یه لیوان اب بخور خوب میشی من واسع همون اول خوردن میگرنم تموم شد بهترین دکتر بهم داداین قطره واسه میگیرن هم هست 

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤
شکر اره  ساقه  طلایی دیدم اینجا مصرف میکنن منم دوتا دونه خوردم فقط   دیگه ...

یه سونو برو عزیزم .‌‌‌‌‌‌‌‌یبوستداری ؟ 

عزیزم نگران نباش حتما میتونی همین که دور کمرتم اندازه بگیری متوجه میشی کم کردی اتفاقا ترازو داشته با ...

کوچولومن از ۹ ماهگی راه افتاده فعالیتم زیاده دارم سعیمو میکنم‌چوووون بایییید وزنمو بیارم‌پایین اینجا چون همه باهمن انگیزه خوبیه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
کارت حرف نداره 👏👏👏👏❤🌷😍

فدات شم 😍😍😍

@فندق_فسقلی     من وزنم کم‌نشده که هیچ  ۲۰۰ گرمم زیاد شدم  شدم ۷۶ @متولدمر ...

من هنوز وزن نکردم . پریدی مائده ؟ شاید برا اونه

عزیزم قطره هایپیران بگیر از داروخانه 25قطره بنداز توی یه لیوان اب بخور خوب میشی من واسع همون اول خور ...

مرسی عزیزم 😍 به من دکتر میگراکیم داد . ولی اینو هم بهش میگم چشم خیلی لطف کردیی