2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047399 بازدید | 118822 پست
بسیار عالی قند و نبات😍 @sepiiiiiideh     @آسنات99     ...

من هیچ کدومشونو نمیتونم برم 

نه وررشی به خاطر مشکل کمرم

نه سرکه به خاطر دندونام 

تازه به فردا هم امیدی ندارم، بنا به دلایلی نشد اونجوری که باید رعایت کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@آسنات99 گزارش روز 7 🤗

کالری مجاز 1200 کالری مصرفی 1135 ورزش 30 دقیقه پیاده روی 

اَللّهُمََّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ✨
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 آخ چه با مزه گفتی😂😂😂😂😂😂 نع من موافق نبودم 🙈🙈🙈 لایک ک ...

عشقی♥

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
سلام خانوما من امروز یادم رفت فست بگیرم انشالله فردا میگیرم و چون شکمم سفته فردا وزن نمیکنم چن روزه ...

عزيزم روز فست رو اصلا جا ب جا نكن اگه هم ي موقع كردي تو تاپيك اعلام نكن كه نظم تاپيك بهم نخوره ممنون💗

شکر و ساقه طلایی هر دو شیرینی جات بود عزیزم . کالریت هم کمه نسبت به مجاز درسته؟

شکر اره  ساقه  طلایی دیدم اینجا مصرف میکنن منم دوتا دونه خوردم فقط   دیگه سعی میکنم نخورم   کالریم اره شکمم درد میکنه  اینا رو هم ک میخورم اذیت میشم‌😪

زندگی درد قشنگیست  که جریان دارد❤️‍🩹
سمیه فعلا نمیاد عزیزم از سرگروه های دیگه بپرس .سوالات چیه 

ممنون عزیز دلم فندق جون جوابمو دادن♥️♥️♥️

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
سمیه جان مدتی نیستن  چالش هفتگی دارم،،، هر هفته یکی،،، هفته های قبل حذف نون در شب،،حذف شکر و ق ...

باشه گلم مرسی ازت ک جواب دادی♥️💋

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖