2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052347 بازدید | 118822 پست

بنده خدا مادرشوهرم هی میگه نمیخواد دیگه دوباره ترازو رو برگردونی بزار خونت بمونه من هر وقت خواستم میگم بیار. من خودم دوست ندارم چیزی که برا خودم نیست بمونه.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین،واقعنم وخ هس برا همه چی،منم پارسال گفتم ب خودم یکبار برا همیشه،تلاش کنم بالخره باید بیاد پایین ...

وای وارد دهه شصت بشم می‌خوام برا خودم جایزه بخرم 😍😍

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام عشقم خوبی؟ وااااای منم اعصابم خرررراب شد🤨🤨🤨 چرا آخه نمیشه باهاش حرف بزنین؟🙄 یکم صبوری کن ...

اصلا بحث صبرو اینا نیست

بحث اینه که با تحقیر کردنا و رفتاراش به ما حس زندانی بودن میده، حس زنده بودن و زندگی کردنو ازمون گرفته

مگه من یه زن چقدر میتونم همه مسوولیتای زندگی رو دوشم باشه

پس کی به کارای شخصی خودم برسم؟ 

کی درس بخونم، زبانمو تقویت کنم

میذونی از چیزای دیگه ناراحتم با این رفتارا

سلام بچه ها این هفته نشد خودمو وزن کنم ناراحتم. من چون ترازو ندارم می رفتم از خونه مادرشوهرم ترازو م ...

عیبی یوخ،عوضش هفته دیگه رو ابرایی.

تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....                       
داروخونه وزن کن عزیزم 

نمیشه چون من همیشه تو خونه با یه تاپ و شلوار وزن میکردم الان بخوام اون همه لباس بپوشم برم داروخانه نمیدونم چقدر وزن اونا میشه که دقیق حساب کنم.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

منم میخااام باشم چکار باید بکنم

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
منم میخااام باشم چکار باید بکنم

دو صفحه اول و کامل بخون عزیزم

انشاءالله بهترازقبل به هدفت میرسی💪موقع استرس نقاشی بکش رنگ آمیزی کن خیلی کمکت میکنه💙🙂

چه بامزه نقاشی 🌹تا حالا هیچکس بهم نگفته بود .حتما با کمک شما بهتر از قبل میشم😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
خب خب،بلخره رسیدم خونه،ماچ به کلتون.😘 وزن هفته قبل:۶۳،۵۰۰ البته پریود بودم🥴 وزن این هفته: ۶۱، ...

به به چه عالییبییی😍

کاهشتتتت مبارککک وپایدارررر👏👏👏👏👏🎊🎉🎇🎆🎉🎊🌼💃🎊💃🎇🌼🎊🎉💃🎆🎇💙💙💙💃💃💃💃💃💃💃💃. تو.بینظیری# 💪

دو صفحه اول و کامل بخون عزیزم

خوندم

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست