2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052134 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزم باشه موفق باشی💗💗💗💗 مگه من سختگیرم؟؟؟😝 فقط شیرینی جات و فست فود و‌سرخ‌کردنی نخوری ...

ن عزیزم همینجوری میگم سخت نگیری😂

چشم گلم 🥰

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گلم همینجا سوالتونو میتونین بپرسین

ممنون 

میخوام بدونم چند کیلو کالری ،،کالری حساب میشه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
@sepiiiiiideh       @ashoojooni       سلام دوستای مهربو ...

عزیزدلم یه ماه اینده سرم شلوغه

ولی ورزش میکنم

راستش تو اینستا یه دوره ثبت نام کردم امروزم روز اول بود...بخاطر کارم ترسيدم از ورزش در برم برا همین اونجا اسم نوشتم مجبور شم حتما هرروز ورزش بکنم.روزی یکساعت و‌نیم هست .حلقه هم فعلا نمیرم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

در ضمن چالشامم اکی هست....پايبند هستم.فقط یه روز یه بستنی خوردم واجب بود 😄

نه_به_نان_شبانه#  

حذف_قند_شکر#  

الهی شادی جونم تو برا هر کلمت هشتک میزاری...برا همون سخننه....با اندرلاین جدا من دلبرمن

@مهربان9999

@sepiiiiiideh

در چه حالی عزیزدلم.... من پایبندمااااااا... 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
در ضمن چالشامم اکی هست....پايبند هستم.فقط یه روز یه بستنی خوردم واجب بود 😄 نه_به_نان_شبانه# &nbs ...

چقد غلط تایپی دارم خخخخخ

بچه ها سلام من تازه از دکتر برگشتم . پزشکم تاکید کرد روزه و فست برات خوب نیست اصلا نباید کاری کنی حمله ها شروع بشه باید کاری کنی اتفاق نیفته . حالا امروز و که پیش رفتم خراب نمیکنم از این به بعد فست نمی‌گیرم . ۱۲۰۰ میخورم جای ۱۴۰۰ 

گفت داروهات هم نمیتونم عوض کنم بدنت ضعیفه چون . 

@دیانا24    

@بادکنکناز    

@sepiiiiiideh  

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام گلم خوش اومدی❤❤ دو صفحه ی اول و با دقت بخون و شروع کن سوالی هم داشتی ازم بپرس🌷🌷

ممنونم عزیزم.فقط یه سوال چالش هارو از کجا متوجه بشم؟

💜عضو گروه بنفش💜 شروع پرقدرت از ۵تیر💪💪وزن شروعم ۹۰👈🌟💪89💪🌟👈وزن هدف اولم ۸۵😍وزن هدف دومم ۸۰‌😍هدف نهایی ۶۵😍😍😍😍😍😍من پرقدرت فقط میرم جلوووووو
بچه ها سلام من تازه از دکتر برگشتم . پزشکم تاکید کرد روزه و فست برات خوب نیست اصلا نباید کاری کنی حم ...

@دهم  

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

سلام عزیزم  چرا ۱۲۰۰ ۱۳۵۰ میشه مگه نه

آوا آره . ولی خیلی دلم میخواد فست بگیرم چون خیلی موثر بود قبلا تو کاهشم‌