2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048352 بازدید | 118822 پست
بچه ها من صورتم تو رژیم خیلی لاغر میشه الانم که ماه رمضونه دیگه بدتر.. چی پیشنهاد میدین که صورتم لاغ ...

عزیزم شیره انگور با یک قاشق سرکه سیب😍😍

@آسنات99     سلام عشقم خوبي من از خواب پاشدم وزن كردم ٧٥.٣٥٠ بودم  لباسام سنگين ب ...

سلام عزیزدل😘

کاهشت مبارککککک وپایداررررر👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💜💚❤💙ایرادنداره گلم 🌹عالی بودی💪🎇🎆🎉🎉🎊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@آسنات99     سلام زهرای نازنین صبحت بخیر گل خانوم وزن اولیه ۶۶    وزن این ...

سلام به روماهت😘کاهشت مبارککککک وپایدارررر👏👏👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💜💚❤💙حرف نداشتی🎊🎉🎆🎇

سلام صبح یکشنبه همگی بخیر ،دلتون شاد  @آسنات99     آسنات جون خوبی عزیزم ؟ وزن شر ...

سلامممم عزیزم کاهشت مبارکککک وپایدارررحسابه حسابه👏👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃😍💜💚❤❤#

عالی.بودی.دختر# 💪🎉🎊🎇🎆🎊🎉🎊🎊

@آسنات99    گزارش امروزم سحری 20 قاشق برنج🙄 افطار یه لیوان شیرکاکائو.. 15 قاشق برنج.. ...

سلام گل دخترچه کردی🙄اینهمه کربوهیدرات چراپس اونم تویه روز،عشقم سعی کن مفیدترکالریتوببندی😍

سلام به همه خوشگلا نام :ریحان ۳۹ وزن شروع ۱ دیماه:۸۵ وزن هفته قبل :۷۱.۹ وزن این هفته ۷۱.۳ وزن ه ...

سلام عزیزم کاهشت مبارکککک وپایدارررعالیه👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃🎇🎆🎉🎊🎊

چراعجله داری مادر😅1کیلوروهم کم کن بفرستم یه پله بالاتر انشاءالله 💪😍

سلام دوستان ❤ شما روزه که هستید کی ورزش میکنین ؟؟؟ @آسنات99     عشقم شماهم جوابمو ...

سلام عزیزدلم😘ورزش توماه رمضان بهتره که بعده افطاروشام باشه من یه ساعت قبل اذان ورزش میکنم 💙

سایزتم شایدنزدیکه دوره یاتخمک گزاریت هستی یانمک زیاداستفاده کردی گلم💙

خیلی عالـــــــی بود عزیزم وااقعا ممنــــــونم😍😘😘😘😘چ مطالب جدید و خوبی👌👌🙏 **** ی چیز بامزه ...

قربونت عزیزم خداروشکرکه برات مفیدبوده😍

سایزکم کردی خیلییییی عالیه💪💪💪باریکلا👏👏👏👏

سایزکم کردن خیلی مهمتره نشون میده که عضله ازدست ندادی چربی ازدست دادی😍به راهت ادامه بده وزنم کم میکنی👌ممنون ازدعات عشقم😘💙💜💚❤