2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048341 بازدید | 118822 پست
خسته نباشی به ماهگردش چیزی نمونده دختر😂😂😂

من نمیدونستم😂😂😂 فاطمه روبیکام باز نمی کنه😡😡 دیروز گوشیه کفریم کرده بود ....

از این به بعد همینجا باهاتونم کلا بیخیال روبیکا شدم من😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی ،روزتون زیبا ،دلتون خوش

سرگروه‌مهربونم‌،ان شاالله که خوبی و برقرار💗💗💗

@آسنات99

وزن شروع:۷۱/۲۰۰

وزن هفته قبل:۷۰/۷۰۰

وزن این هفته :۶۸/۴۰۰

راستی  دیدم بچه ها رقیب میطلبن  ،منم وزن هدفم رو از ۶۵ تغییر دادم به ۶۲ ،چون اولش فک کردم دیگه نمیتونم‌و ممکنه کم بیارم و تصمیم گرفتم کمی ایده آل تر بشم و‌برم برای تثبیت ولی الان که تو‌مسیرم فکر میکنم میتونم و باید تا آخر راه رو‌ برم 💪🏻💪🏻💪🏻کسی هست با من رقابت کنه؟؟؟

پس همچنان در گروه آبی ماندگارم آسنات عزیزم

@آسنات99   سلام خوبی سرگروه مهربون؟  بیا بییییییییین شاگردت کله سبز شد😍😍😍😍😍 وزن ...

سلاممممم سلامممم به روماهت ،باریکلاااببین مائده چه کرده😍💪💪💪💪💪هورااااااااااااااکاهش وسبزشدنت خیلی مبارکههه شصتی شدنت بیشترترمبارکه💪🎉🎊🎊🎊🎊🎇🎆💃💃💃💃💃❤💛💚💙💜♥

@زیتونپرورده الهه جون مائده این دختره بااراده سبزشده💃💃💪💪💪💚💚

سلاممممم سلامممم به روماهت ،باریکلاااببین مائده چه کرده😍💪💪💪💪💪هورااااااااااااااکاهش وسبزشدنت خی ...

ای من به فداااااااات😍😍😍

من خیلییییییی دوستت دارم خوشگل خانوم❤️❤️❤️

مرسی بابت این چندوقت🤗🤗🤗🤗

سلام به همه خوشگلا😍 نام :ریحان ۳۹ وزن شروه ۱ دیماه :۸۵ وزن هفته قبل ۷۳.۵ وزن این هفته:۷۲.۸ وزن ...

به به عجب کاهشی منم وزن میکنم تا چنددقییه دیگه و اعلام میکنم عزیزم  

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

سلام به همگی ،روزتون زیبا ،دلتون خوش سرگروه‌مهربونم‌،ان شاالله که خوبی و برقرار💗💗💗 @آسنات99 & ...

سلام زنده باشی عزیزدلم😘

باریکلااااا کاهشت مبارکککک وپایدار💃💃💃💃💃💃💃🎆🎇🎊🎉🎊🎇🎆🎆شصتی شدنت هم خیلی مبارکه❤💛💙💜💜💪💚♥.  عالی.بودی.دختر# 😍

امروزببینم کدوم ازدخترانزدیکه وزنت هستن تگش کنم برای رقابت😎💪

ای من به فداااااااات😍😍😍 من خیلییییییی دوستت دارم خوشگل خانوم❤️❤️❤️ مرسی بابت این چندوقت🤗🤗🤗🤗

خدانکنه عزیزدلم😘

دل به دل راه داره عزیزم منم خیلییییییی زیاد دوستمیدارم♥💚💜😍😍قربونت بااراده نازگلت رومیبوسم😘موفق باشی انشاءالله زودی طلایی شدنت روببینم🙏💜💚♥💙💛❤

سلام به همه خوشگلا😍 نام :ریحان ۳۹ وزن شروه ۱ دیماه :۸۵ وزن هفته قبل ۷۳.۵ وزن این هفته:۷۲.۸ وزن ...

سلامممممم کاهشت مبارکککک وپایداررررر💃💃💃💃💃💃🎆🎇🎊🎉🎉❤💙💙♥💚💜💪💪موفق باشی عزیزم عالی بودی👏👏👏👏

@آسنات99   سلام سلام پر قدرت اومدم و اومدم که ادامه بدم آقا ما شنبه هفته پیش وزن رو زدیم 64 ...

سلاممممم خوشگل خانم کاهشتتتت مبارک وپایدارررر💪💃💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏🎆🎇🎇🎉🎊💙♥💚💚💜عالی بودی عزیزم💪سایزگلم دهم هرماه بایدبگیرم😍

سلام خوشگلام من عید متاسفانه رژیمو رعایت نکردم البته پرخوری هم نکردما خداروشکر وزنم بالا نرفته ول ...

سلامممممم به روماهت عزیزم خداروشکراضاف نکردی عالیه تجربه یه تثبیت روداشتی توعید،💪یه یاعلی بگودوباره شروع کن💙میدونم که میتونی😍💙💜💚♥❤💛

سلام خانمی گل مانکن دوستای عزیزم در چه حالین امروز اولین روز رژیمم بعد عید امیدوارم دوباره بتونم با ...

سلام به روماهت گلم منم دلم برات تنگیده بود😘

عالیهههههه مطمئنم که میتونی💪💙💜💚💚♥❤