2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047747 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزم من از دیشب بستری شدم انشالله امروز زایمان دارم،واست دعا کردم انشالله نی نی صحیح وسالم بی ...

سلام خوبی؟؟؟؟ مگه باردار بودی شما؟؟؟؟؟

وااای مبارک باشه گلم بیای بهم خبر بدی زایمان کردی؟؟😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم  چرا زیاد شدی!؟

والا عید یخورده اجیل و شیرینی خوردم

غم و غصم زیاد میخورم

دیگ کلن با هم ترکیب شدن و این شد😂

عیب نداره این ماه جبران میکنم😁

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونه خیلی رعایت کنید ماسک بزنید. من کرونا داشتم تا روز ۶ و ۷ دواا بچه هام پیشم بودن و خودم آشپزی ...

ممنونم گلم خیلی خوب بود توصیه هاتون❤❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
آیییییییییییی ازم نزنی جلو عاااااا....رقیب خوبی باش

آقا قبول نیست تو از من وزنت کمتره تازه هم شروع کردی اولش خوب کم می کنی☹️☹️☹️راستی من اسمم مرسده است گلم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
سلام عزیزدلم ❤ وای وای تبریک میگم 😍🐥🐥 عزیزم رژیم بارداری در صفحه اول توضیح داده شده طبق اون عمل ...

خیلی ممنونم مهربونم😍

عه؟ قبل ازینکه بپرسم،صفحه اول رو نگاه کردما ندیدمش🤦🏻‍♀️😅

خداروشکر شیرینی جات حالمو بد میکنه

الان وزنم 78 شده☹️

کالریم چقدر باشه؟

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
آقا قبول نیست تو از من وزنت کمتره تازه هم شروع کردی اولش خوب کم می کنی☹️☹️☹️راستی من اسمم مرسده است ...

نه بابا تازه شروع نکردم که یه مدت ول کردم دوباره شروع کردم نترس اولش نیستم اون دوران زیاد کم کردنم گذشته  

خوشبختم عزیزم منم فاطمه ام

دخترونه مرد باش یا میبری یا میبازن بهت...!!                                                                                                                        قد 165    وزن اولیه 66.350      وزن هدف 56
مبارکککه منم با این گروه عزیز و دوست داشتنی داستم وزن کم میکردم که روی ۷۲ کیلو باردار شدم تا ۶ ماه ...

مررررسی عزیزمممم

چقدر حالم بهتر شد با پیامت😍

من همش نگران همینم ک وزنم زیادی بالا بره

پناه بر خدا

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
مررررسی عزیزمممم چقدر حالم بهتر شد با پیامت😍 من همش نگران همینم ک وزنم زیادی بالا بره پ ...

نگران نباش عزیزم

خدا خودش هوامونو داره

فقط مراعات کن

اگه اوایل بارداری هستی تا سه اول خیلی مراعات کن تا جای جفت و جنین محکم بشه و خودشو بکشه بالا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام عزیزدلم ❤ وای وای تبریک میگم 😍🐥🐥 عزیزم رژیم بارداری در صفحه اول توضیح داده شده طبق اون عمل ...

پیدا کردم! پیدا کردم!😂

وزن ضربدر 30 ب اضافه 500