2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048341 بازدید | 118822 پست
خدا قوت عزیزم. راستی الهه منم احتمالا اسباب کشی داشته باشم ولی چون کرونا هست میترسم چجوری اسباب کشی ...

عزیزم من همه چی رو خونه ی قبل شستم بسته بندی کردم با پلاستیک حباب دار برای جابجایی هم کارگر ها زحمتش رو کشیدن بعد جابجایی هم همه ی کارتون هارو اسپری ضد عفونی زدم البته من یسری وسایل سنگین مثل مبل و .. رو نیاوردم همون خونه ی قبلی رد کردم رفت دیگه وسایل ها توی کارتن باشه تمیزن وسایلی رو هم که بیرون هستن اسپری بزن رخت خواب و این جور وسایل هارو هم بعد جابجایی باز بشور دیگه من در همین حد رعایت کردم ایشالا که نمیگیریم دیگه 😄 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزدلمممم فداتشم ماهم عاشقتیم عید شعبانیت میارک و همینطور نوروزت پیشاپیش مبارک تو‌و خانوده ...

سلام  عشقم قربونت😘😘❤️❤️❤️ 

بترکید خب 😂🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الهه ی عزیزم😍😍😍😍چه خوب شد که اومدی دلمون برات یه ذره شده،الان بهتری؟ عید شما هم مبارک باش ...

سلام خوشگل ناز من خوبی 😘😘❤️❤️❤️❤️

قربونت عزیزم 😘😘😘😘 

چشم 🙈

عه اسباب كشي داشتي خدا قوت

اره بابا صاف شدم 😂 قربونت 😘 

سلام خوشگل ناز من خوبی 😘😘❤️❤️❤️❤️ قربونت عزیزم 😘😘😘😘  چشم 🙈

سلام الهه جون،صبحت بخیر

باآرزوی سلامتی و تندرستی برای خودت و خانواده محترمت،امیدوارم سال پیش رو سالی پراز برکت و سلامتی براتون باشه

💟💟💟💟💟

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
به به سلام عزير محدثم اسم شما چيهه افرين ورزشو خوب اومدي بادكش چرا؟؟ عزيزم حواست باشه اش كالري زي ...

سلام محدثه جان، هر چی دوست داری صدام کن، بانو، ماه بانو ، ماه و قس علی هذه😁

بادکش رو چون بامداد خمار گفتن برای سلولیت خوبه،برای پشت رونم انداختم که سلولیت داره

نه هم آشش رژیمی بود،هم خودم کم خوردم، رعایت می کنم چون واقعا حوصله وقت گذاشتن دوباره برای لاغری رو ندارم، یه بار قالشو بکنیم بره دیگه، بریم رو تثبیت😍

عاااالی بوده،فقط به نظرم چون این دو روز خیلی کم خوردی امروزو حداقل بالای ۱۰۰۰ تا بخور که بدنت اون آخرا استپ نکنه(البته من نمیدونم کالری مجازت چنده)

تا شب💜

گروه 💜 وزن فعلی: ۶۸ هدف: ۴۵  ««هدف اولیه: هفته اول فروردین: ۶۵ هفته دوم ۶۳،تا آخر فروردین: ۶۰»» بیاید تا تابستون لاغر بشیم 😍 به امید روزی که بریم تو تثبیتی ها 🎆🎉
سلام گلم هستم عزیز دل فقط این روزا خیلی رو روال نیستم دارم خراب میکنم روم نمیشه گزارش بدم 😓 تو در ...

منم مث خودتم،فقط مراقب خودت باش،رعایت کن بیشتر نشی اصن،ب نیت کم کردن رژیمتو داشته باش ک اگه بالاتر رف استپ کنی،بیشتر نشه،ایشالله بعد عید رو روال میافتیم دیگه.🤗منم دو روز آبجیم پیشم بود،از دستم در میرف یه چیزی میخوردم ب جاش کار میکردم و راه میرفتم،پاهام پوکید دیگه.😵

سلام الهه جون،صبحت بخیر باآرزوی سلامتی و تندرستی برای خودت و خانواده محترمت،امیدوارم سال پیش رو سال ...

سلام عزیزدلم قربونت ممنون خوشگلم🙏❤️❤️ 

انشاالله نی نی به سلامتی بیاد و سال جدید برات عااالی باشه 😘😘❤️❤️❤️❤️❤️