2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060030 بازدید | 118822 پست
سلام قندعسلم😍🐥 فداتم مشغول خونه تکونی🥴😝 دیروز رفتم ابرومو شارژ کردم🤓 مدل عصبانیا هستم فعلا😂 خ ...

سلام عزیزدلم😘😘خدانکنه گلم خداقوت😎

به سلامتی رفتی ترمیم بازپررنگت کرد😚

عصبانیشم قشنگی😙😂😂😂😂

منم مشغولم خونه تکونی هست معلماهم دست بردارنیستن😆امیرامروزامتحان عربی داشت داشتم این ضمیرمنفصل ومتصلوتومخش میکردم😆😆

🤣🤣🤣🤣 تو سایزات و نداری 🤔 به نظرت دور رانم خوبه ؟ تو فکرش بودم قدرتی برم کوچیکتر بشه 😬 هرچند ...

آره خوبه .حالا رون کوچیک با با_سن گرد قشنگ تره.ولی برا تو متناسبه الانم..اینم سایزای من.آخر این ماه میگیرم میزنم،الان یکی دو سانت کوچیکتره سایزای شکم پهلوم نسبت به ماه قبلم.

اینم سایزام.👇

https://uupload.ir/files/be3e_screenshot_۲۰۲۱۰۳۱۴-۱۴۰۴۱۱_samsung_notes.jpg

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

سلام به روماهت کاهشت وتثبیتی شدنت خیلیییی مبارکککککه👏👏👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍🎊🎉🎇🎆🎆🎆 خیلی باارادیی که رژیمت رورهانکردی👌👌👌😍

نه عزیزم من کلا یه ریتم ادامه دادم الانم کلی خوشحالم ک روش زندگیم تغییر کرده😗😗😗😗 والا از مهر ما ...

افرین عزیزم بهت تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق باشی. راستی دمبل چند کیلویی استفاده میکنی و چند ست میری ؟

@آسنات99   سلام زهرا جون خوبی؟  منم وزنمو اعلام میکنم دیگه درست و غلط ترازو با خودش 🤣 ...

سلام ممنون عزیزدلم خودت چطوری😍

به به کاهشتتتت مبارکککک وپایدار👏👏👏👏👏👏👏🎆🎇🎉🎊👌👌♥💖💙💙💖💖.  توبینظیری# 😘

آره خوبه .حالا رون کوچیک با با_سن گرد قشنگ تره.ولی برا تو متناسبه الانم..اینم سایزای من.آخر این ماه ...

تو هم الان که سایزات نسبت به وزنت خیلی خوبه که 🤩

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
چجوری سبز نوشتی ب منم بگو😅😆

از چن جا میشه رنگی نوشت و برداشت.

راحت ترینش اینه نوشته های منو کپی کنی، پیست کنی رو پست خودت رنگ برداری ازشون.

توی تبریک ب آیناز چن تا رنگ نوشتم میتونی برداری رنگاشو😛

https://uupload.ir/files/1prs_screenshot_20210314-095920.jpg

وای مائده جون ماشاءالله خیلی خوب جمع شدی عکسای قبلتودیده بودم کمرت که باریک بودالان بیشترشده همینطورباسن ورانت👌😍😍معلومه سایزکم کردی عالی هستی بااراده👏👏👏👏👏👏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز