2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047330 بازدید | 118822 پست
سلام جیگر قربونت نمیدونم.بیشتر سیاتیکمه میزنه ب  زیر باس نم.میزنه ب گودی کمرم.ام آر آی قراره ...

ممنونم

همچنین به شما

خب ببین من آخرین بار که رفتم پیش دکتر همین 20 روز پیش چون دوباره کمرم دردش برگشته بود (پیش یه دکتر جدید رفتم که مادرم و پدرم سالهاست پیشش میرن) 

اون علاوه بر دیدن عکس های ام ار ای و رادیولوژی ازم نوار پا گرفت به خاطر سیاتیک 

چون من درد کمرم میزنه دقیقا به همونجایی که گفتی و خط بیکینی پای چپم بد درد میگیره

خلاصه گفت سیاتیکت سالم سالمه هم از لحاظ عصب و هم از لحاظ عضله و ما فعلا دیگه خیلی نگران تو نیستیم چون اون دوتا مشکلت فعلا در مرحله خیلی خفیفه

گفت چربی دور شکمتو باید آب کنی و لاغر بشی تا مشکل کمرت پیشروی نکنه و حتما ورزش کن فقط پیاده روی و شنا. 

با اینکه من چربی دور شکمم خیلییییییی کم و ناچیزه و بیشترین چاقی توی با سن و پاهامه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانومای رژیم ی چیزی بگم دلتون نخواد فردا شب مهمون دارم از الان قرمه سبزی گذاشتم قشنگگگ جا بیفته😋😋😂

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻
طبيعي ك چه عرض كنم از عوارض بيهوشي و  ايناس

عزیزم انشالله که هر چه زودتر خوب شه

خیلی ناراحتش شدم

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
عزیزم مشکل فنی هست که بعضی از کاربرها متاسفانه دارن

خب چطوری باید حل بشه؟ یکی از کاربرای اینجا بهم گفت که اسم کاربریش رو براش تغییر دادن درست شده میشه لطفا برا منم انجام بدید

این نیز بگذرد...                                   
سلام عزيزم خوبي ني ني خوبه؟ همسره سميه متاسفانه فوت شدن😭😭😔

خداراشکر خوبه ممنون‌گلم 

ای بابا 😔چقدر شوکه شدم بخدا

خدا رحمتش کنه 😔غم اخرش باشه

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
خی چهار عدد منظورت چهار دونه کوچولوه.درسته؟بعد کالریش چقد شد؟

بله کالریشو من با برنامه ی زیره حساب کردم الان دقیق یادم نیست 

🌺🌺🌺🌺عضو گروه چالش کاهش وزن  وزن اولیه82  هدف اول ۸۰ ۵۸

سلام صبح همگی بخیر💐💐💐

وزن اولیه  وزن هفته پیش  وزن این هفته   وزن تثبیت

۷۵             ۵۸                 ۵۶/۸۵۰            ۵۸

@sanaz718‍ 

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟

سایز#  

۹۹/۷/۱۰🌸۹۹/۸/۱۰🌸۹۹/۹/۱۰🌸99/10/10🌸۹۹/۱۲/۱۰

بازو       ۳۱           ۳۰          ۳۰            28           ۲۶

سینه     ۹۲           ۹۰          ۸۷            87           ۸۵

کمر      ۷۴            ۷۱          ۷۰            67           ۶۶

معده    ۷۶           ۷۵         ۷۳            71            ۶۹

ناف      ۹۲            ۹۱          ۸۴           78           ۷۷

شکم     ۱۰۲           ۹۷          ۹۲           89           ۸۶

با سن   ۱۰۳          ۱۰۰         ۹۶           93            ۹۱ 

ران       ۶۱           ۵۹          ۵۷           55           ۵۱

ساق پا  ۳۵          ۳۵          ۳۴          34           ۳۲

مچ پا    ۲۳          ۲۳          ۲۲            22           ۲۱

ساعد    ۲۵           ۲۵          ۲۴            24          ۲۳

مچ د    ۱۷            ۱۷           ۱۶            16           ۱۶

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟
دوستای خوبم، مرسی از همتون🙏 مرسی از همدردی و دعایی که در حق همسرم داشتید، بهترین و بزرگترین لطف بو ...

خدارحمت كنه همسرتون را و به شما صبر بده🙏🏻

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

سلام به همگی 

نام :ریحان بانو 

وزن شروع ۱ دیماه:85

وزن دو هفته قبل:76.6

وزن هفته قبل :❣

وزن این هفته :75.3

@نیکاااا97  

@متولدمرداد۶۸  

@بامدادخمار  

۱۰ کیلو کاهش وزن در ۱۰ هفته🥰🥰🥰

@

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
سلام به همگی  نام :ریحان بانو  وزن شروع ۱ دیماه:85 وزن دو هفته قبل:76.6 وزن هفته قبل : ...

@آسنات99  

عزیزم بیام تو گروهت؟ آبی بشم؟

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)