2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060570 بازدید | 118822 پست
آفرین ورزشات عالیه  سالم خوری هم داشتی 👏🏻👏🏻 فقط چرا کالری مصرفیت کمه ؟

مرسی عزیزم   

دیگه بعد افطار بیشتر از این نمیتونم بخورم 

هم اینکه برای جبران روز ای قبل که کالریم زده بود بالا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خووووووش اوووووووومدی دوباره دختر خوب دیگه نبینم ول کنیاااااااا

قربونت برم مائده گلی😍😍

نه دیگه انشاالله 😍😍😍

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام دوستان گل گزارش امروزم افطار؛گوجه +خیار+پنیر+نان سنگک+چای+خرما میان وعده:کیوی+پرتقال+شیر موق ...

سلام یارا جون...

حواست باشه این فست نشدآ....

خب منم کالری مصرفیم مجاز بود.

ورزش هم ۴۵ دقیقه.

من فردا روزه ام.

انتحاری نزنیم صلباااات.😬😁

@hamtajoon کوجایی خانوم گل؟

خوشبحالت ک میتونی نون نخوری..اخه چطوری😫😫😫😫

عادت میکنی نون خور خونمون من بودم الان فقط صبونه نون میخورم اونم نهایتا ۳ کف دست

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

@آسنات99   ‍

@متولدمرداد۶۸  

@نیکاااا97    

گزارش#

صبحانه : ۱ کف دست نان لواش + ۱ عدد گردو + ۲۰ گرم پنیر = ۱۱۵ کالری
ناهار : ۱۱ قاشق برنج + ۵ قاشق خورشت کرفس = ۴۷۰ کالری
شام : ۳ کف دست نان لواش + ۶ قاشق املت = ۳۳۵ کالری
میان وعده : ۱ عدد سیب = ۷۵ کالری
کالری مصرفی : ۹۹۵
کالری مجاز : ۱۳۴۰
ورزش : ۳۰ دقیقه حلقه + ۲۰ دقیقه ورزش قدرتی = ۳۲۵ کالری

سلامم.امروز خیییلی درگیر بودم نشد به حد کالری مجاز برسه. ولی تمام تلاشمو میکنم دیگه اینجوری نشههه🤦‍♀️😅

به جای اینکه جا بزنی به این فکر کن اگه ادامه بدی سال دیگه همین موقع کجایی🌿
جان دلم عالییییی بودی👏👏👏👏👏💪باریکلاااورزشکارررچه خوب که ورزش قدرتی هم داشتی😍👌

مرسی مهربوون

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

@آسنات99     ‍ @متولدمرداد۶۸     @نیکاااا97     &n ...

فردا فست میگیرین؟بنظرم نون رو صبونه بیشتر بخوری بهتره املتتو با کاهو لقمه میگرفتی  

آفرین دختر خوب ببین منم دوباره شروع کردم این بار دیگه مصمم تر از همیشه  هم به خاطر خوش اندام ...

الهی عزیزم کمرت چی شده مگه🥺🥺

چقدم عالی داری کم‌ میکنی ایولا داری😍😍😍

چه خوبه که هسی🤗🤗

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز