2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048309 بازدید | 118822 پست
بحله حرفت درسته . ولی هر کی ی روشیو دوس دارع من اصلن سنتی دوس ندارم نظر شخصی من اینکه ک طرفین از قبل ...

آهان منظورت اینه طرف خودش بپسنده برن خواستگاری؟

به نظر منم بهتره طرف خودش بپسنده ما یه مثلی داریم البته فارسیش به دل نمیشینه خیلی ولی میگیم مامان پسند کرده تو بقچه شوهر پسند کرده تو بغل😅😅😅

شوهر منم خودش دیده بود خوشش اومد خواستگار فرستاده بود ولی دوست نبودیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدت كم خوبه بد نيست  مثلا يك سالم نشه اما زياد دوس باشن بعد ازدواج فاجعس😂😂😂

اهاااا خو اینجوری بگو😂😂😂😂😂 منم مخالف دوستی طولانی مدتم یا پاشه بیاد خاستگاری یا بره پی کارش

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
آهان منظورت اینه طرف خودش بپسنده برن خواستگاری؟ به نظر منم بهتره طرف خودش بپسنده ما یه مثلی داریم ا ...

اره دیگه باید طرف پسند کنه . از پسندش کیفشو ببره 😍

مثل جالبیه👌🏻

اون موقع دوستی و این چیزا زیاد نبود. 

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
اره دیگه باید طرف پسند کنه . از پسندش کیفشو ببره 😍 مثل جالبیه👌🏻 اون موقع دوستی و این چیزا زیاد ...

۹ساله ازدواج کردم چرا نبود اتفاقا خوبشم بود تو کلاس نقش الان تورو ایفا میکردم نصیحت وموعظه😂😂😂

که این پسرا شمارو از راه به درمیکنن موقع زن گرفتن میرن آفتاب مهتاب ندیده میگیرن😉ولی کو گوش شنوا خواهر😅

🌈🌹🌸🌺🌻

🌺سلام و شادباش

امروز تمرین کن :

به همه ی انسانها و موجودات اطرافت  و اتفاق هایی که برات میفته

با دیدگاه مثبت  نگاه کن

و هیچ کسی  و هبچ اتفاقی رو  قضاوت منفی نکن ..

مثلا اگر امروز توی زندگیت اتفاق بدی  افتاد ، خبری ناگوار شنیدی ، برخورد بدی با تو داشتند ،

بگو خیلی هم عالی ،

خدایا ممنونم 'مطمئنم این قضیه کاملا به نفع منه اگه الان متوجه خوبی و صلاحش نیستم به زودی متوجه میشم که این اتفاق چه پیام ها ودرس های مثبتی برای من خواهد داشت..

🌹بگو که درسته اتفاق بدی بوده ولی احساس من عالی و خوبه

امروز هر انسانی رو میبینی بلافاصله در درونت بگی :

☀این شخص روح پاک خداست

و تا این حرف رو در درونت بزنی

دیگه نمی تونی اون شخص رو قضاوت منفی کنی..

حتی بدترین آدم هایی رو هم که فکر می کنی ،

اون ها آدم های بدی هستند رو هم که می بینی بگو :

این روح پاک خداست🌸

این شخص خیلی پاکه و پر از خوبیه..

خلاصه اینقدر این تمرین رو  تکرار کن

تا بتونی به جایی برسی که

بتونی به تمام مخلوقات خدا به چشم روح الهی نگاه کنی و نتونی برچسب بد به روی هیچ مخلوقی بزنی

و نتونی هیچ اتفاقی رو منفی ببینی.

🌈🌹🌸🌺🌻

شاد.باشیم#  

🔵 عضو گروه آبی تاپیک لاغری بامداد خمار 🔵 وزن شروع 70 کیلو ◀️69 کیلو ◀️68ونیم 🔵 وزن هدف 60 کیلو 🔵 من یه دختر قوی هستم😊😊
سعی کن از همه گروهها ب نسبت تو رژیمت باشه اشکال نداره از امروز باز استارت بزن،،،این وضع برا هممون ک ...

چشم 😊💛

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔