2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1065609 بازدید | 118822 پست
راستشو بگم؟پسرم خییییلی شیرینه عین شوهرم زبون بازه خود شیرین ولی دخترم عین خودمه لجباز وزود جوش ولی ...

آخه نمیدونی مادرشوهر من تو حرفاااش انقدررر میگه من پسرمو بیشتر دوست دارم و این حرفاا😑

جمعه که باغ بودیم اونجا آب گرم نداریم میخواستیم ظرفا رو بشوریم من اروم به شوهرم گفته بودم ظرفا رو شما بشور چون آب سرده اونم قبول کرد...بعدش مادرشوهرم که همیشه رو مبل لم میده نمیدونی چه جلز و ولزی میزد...هی دور ظرفشویی میرفت و میاومد اخرشم از دست شوهرم ظرفا رو گرفت چند تا شست بعدشم خواهرشوهرم از دست مامانش گرفت و شستن خلاصه اصلا خوشش نیومده بود پسرش ظرف بشوره اونم با آب سرد😂😂همش میگه من پسرمو جور دیگه دوست دارم چون باهاش فارسی یاد گرفتم😐😒

ولی من فکر نمیکنم یه نفر بتونه بین بچه هاش فرق بزاره بنظرم همه رو به یک اندازه دوست خواهد داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@sepiiiiiideh        

‍ سلامی همراه با یک عالمه خجالت و ناراحتی

وزن شروع 1399/10/1 :  88

وزن هفته ی گذشته : ۸۵/۵۰۰

وزن این هفته :  ۸۵/۴۰۰ 

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

@abremaman        

@کارنلین        

@مامان_2_گل_پسر‍ 

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
آخه نمیدونی مادرشوهر من تو حرفاااش انقدررر میگه من پسرمو بیشتر دوست دارم و این حرفاا😑 جمعه که باغ ...

نه به ي اندازه نيست 

بعضي بچه ها خودشونرو ي جور ديگه تو دل مامان باباشون جا ميكنن

من مامانم  ك نميشه از زير زبونش بكشيم كيو بيشتر دوس داره از بچه ها

ميگه همتون رو ي جور دوس دارم 

اما بابام ميگه تو رو🌺🌺🌺😂😂😂😂😂😂😂

@sepiiiiiideh           ‍ سلامی همراه با یک عالمه خجالت و ناراحتی و ...

@مامان_2_گل_پسر  

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
سلام خانوم گل. آرررره،نوشتنش و بعدا دیدنش لذت داره،یادمه آبان اصن وزنم کم نمیشد.من از اول مهر وارد ...

ایشالا عزیزم.💐

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

@آسنات99  

سلام سرگروه مهربونم گزارش وزن 

هفته قبل :  ۶۴ و ۸۰۰

امروز : ۶۴ 👈 بدون لباس ۶۳ و ۸۰۰ 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

آسنات جونم من از اردیبهشت با تاپیک بودم از وزن ۷۵ رسیدم به ۶۴ ولی یه مدته طولانیه رفتم تثبیت چون کم خونیم شدید شده ، بچه امم شیر میدم وقتی پریود میشم واقعا حالم بد میشه و سردرد های شدید میگیرم هدفمم تغییر دادم به ۵۸ چون استخوان های سینه و پهلوم زده بیرون شوهرم میخنده بهم 😂😂😂😂 ببخشید توضیحم طولانی شد که بگم چرا کاهشم خیلی کمه از اول چالش

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام گلم اشکالی نداره🐥🐥🐥 واااووو چه لحظه خوشحال کننده ای😂❤

سلام عزیزم امروز وزن کردم شدم 71 😍

وزن دو هفته قبل 72

وزن این هفته 71

وزن شروع 75

کجا باید بنویسم همینجا میگم درسته عزیزدلم😘

عضو گروه نارنجی 💛وزن شروع ۷۸😥 وزن فعلی ۶۸😯وزن هدف ۵۵ 😍😍
نه به ي اندازه نيست  بعضي بچه ها خودشونرو ي جور ديگه تو دل مامان باباشون جا ميكنن من مامانم & ...

من که یدونه دارم تجربه نکردم ولی عجیبه یه مادر تو دوست داشتن فرق بزاره مگر اینکه بچه ناخلف باشه خدانکرده یا باعث آزارشون شده باشه

میگم چشم الهه رو دور دیدی اینارو داری میگی هااا😂😂