2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023039 بازدید | 118822 پست
۲۵ کیلو اختلاف میشی جزو‌گروه بنفش....😶

من کاری به هدف نهاییم نداشتم هدف مهمم ۱۵ تا ۲۰ کیلو کاهش وزن بود جز گروه زرد میشدم کله زرد دوست نداشتم اومدم نارنجی😅 دعوام نکن گناه دارم😥😥😥😥

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت💋کاهشت مبارککککک وپایداررررعالییهههه👏👏👏👏👏🎉🎊🎆🎇🌌💃💃💃💃💃♥💙💚💜.  &n ...

مرسی زهراجووون😘😘😘😘مدیون شماسرگروههای گل والهه جون باتاپیک خوبتون انشالله هرچی ازخدامیخواین بهتون بده🙏🙏

سلاممم عزیزم کاهشت مبارککک وپایدار👏👏👏👏👏👏تولدتتتتتت هم مبارککککک الهی۱۲۰ساله شی نه ۱۲۰سال کمه ه ...

وااااای ممنونمممم.انشاءالله تا پایان ماه خودمو بهتون میرسونم و کله آبی میشم💙💙💙💙

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
بیشتر ببینید
سلام گلم عجب کاهش های شگفت انگیزی،، کمرووو جوون👏👏👏👏عالیه معلومه داری خوب رعایت میکنی👌👌 ...

سلام عشق من ممنونمممم🤩🤩🤩🤩اره خوشگلم میدونم منم تاریخ دهم سایزم رو گذاشتم.مگه سایز ها هم مثل وزن ی تاپیک جداگانه داره ؟یا همینجا فقط سایز# بزنیم کافیه؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
بیشتر ببینید
سلام گلم عجب کاهش های شگفت انگیزی،، کمرووو جوون👏👏👏👏عالیه معلومه داری خوب رعایت میکنی👌👌 ...

واسه کمرم هم حلقه میزنمممم💪😍😍🧡🧡

بیشتر ببینید

مرررررسی عشق من ممنونمممم💋💋💋💋قول میدم جبران کنم میخوام تا پایان ماه باهات خداحافظی کنم برم تو گروه آبی پیش آسنات جون💪💙

@سمیه1396  

ریپلای نمیشدی تگت کردم عزیز دل

بیشتر ببینید
کباب دان زادان اکبر جوجه 🤪قورمه سبزی

تبریک میگم کلتو رنگ جدید زدی😀😀❤❤❤❤❤طلایی شدنت🥰🥰🥰

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بیشتر ببینید
وای دختر چه کردی😃😃😃باریکلا بهت، ترکوندی رکوردو🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳تاپیکو گلبارون کردم🌸🌸🌸🌸🌸 ...

وااااای خدا کی بشه واسه منم گل بارون کنی ساناز جوووون❤❤❤❤

بیشتر ببینید