2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048369 بازدید | 118822 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامممم به روی ماهتتت ماشاالله کاهش😍😍کاهشتتتت مبارککککک وپایدارررر💪🎊🎉🌌🎇🎆🎆. توبینظیری# 💋

ممنون سرگروه جان

به خاطر توصيه هاي خوبتون 😘😘

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ایول بااراده💪💪💪💪 با شرایط کاریت هم ورزشتو انجام میدی

مرسی روحیه میدی.آره هرطور شده سعی میکنم انجامش بدم ولی این هفته کاهش نداشتم هفته پیش ۲ونیم کاهش داشتم😪

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
سلام به دوستای گلم وزن اولیه۸۲/۶۰۰ وزن هفته دو پیش۷۵/۷۵۰ وزن هفته پیش🎈 وزن این هفته۷۴/۴۰۰ 😍😍 ...

سلام به روی ماهت💋کاهشت مبارککککک وپایداررررعالییهههه👏👏👏👏👏🎉🎊🎆🎇🌌💃💃💃💃💃♥💙💚💜.   کارت حرف نداره# 💪

نع با کم کاهشیا صحبت نمیکنن،منم برام پیش اومده قبلن،باهام صحبت نکرده😆😪

خیلی باحال بود.پس درکم میکنی؟🤣🤣

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
ممنون از چه نظر شکم و پهلو میگی؟ پهلوان رفته ولی یه کم شکم دارم آخه شکمم خیییلی بزرگ بود پوستم تو ح ...

اره عزیزم پهلو منظورمه  چون هر دفعه رزیم گرفتم پهلوهام تکون نمیخورن میخوام ایندفعه تا تهش برم به امیدخدا پهلوهام چربیاش برن 

منم سه بارسزارین شدم شکمم یه توپ کوچولو هستن برای همیشه 

سلام به روی ماهت💋کاهشت مبارککککک وپایداررررعالییهههه👏👏👏👏👏🎉🎊🎆🎇🌌💃💃💃💃💃♥💙💚💜.  &n ...

ناااامررررد جواب منو بده.ی کاری نکن همه چیو ول کنم برم ی دیس ته چین بزنم لا مصصب😅😅🤣🤣🤣