2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060041 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزای دلم من اومدم با ی کاهش کم🤦‍♀️تولدم بود تو این هفته و نشد زیاد رعایت کنم اما هفته بعد می ...

سلاممم عزیزم کاهشت مبارککک وپایدار👏👏👏👏👏👏تولدتتتتتت هم مبارککککک الهی۱۲۰ساله شی نه ۱۲۰سال کمه همیشه زنده باشی💋💋🌌🎉🎊🎂🎇🎆

@دیانا24     سلام دیانا جون خوبی عزیزم میگما دختر خالم میخاد فرم دهی کار کنه بعد لاغرع د ...

سلام گلم 

واسه سفت شدن عضله ها فقط كار با دستگاه تو باشگاه

واسه فرمدهي باس ن هم بگو اسكات بزنه با دمبل

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام سلام  من امده ام واي واي من آمده ام وزن اوليه ٨٣.٢٠٠ وزن هفته قبل ٧٤.٢٠٠ اين هفته٧٣.١٠ ...

سلامممم به روی ماهتتت ماشاالله کاهش😍😍کاهشتتتت مبارککککک وپایدارررر💪🎊🎉🌌🎇🎆🎆. توبینظیری# 💋

آسنات جان اومدی.من کاهش نداشتم باهام حرف نمیزنی؟؟😢😩

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
وزن هفته پیش۶۲/۵۰۰ وزن این هفته ۶۱/۷۰۰ هدف۵۷ @آسنات99   ‍    بای بای🤗 ...

عزیزمممممم کاهشت مبارکککک وپایدارعالی بودی دخترهمینطورادامه بده تاطلایی شدنت🎆🎇🌌🎉🎊💃💃💃💃💃💃صعودت به گروه سبزهم مبارکککککه 🎉🌌🎇🎆💃💃💃💃🎊

@سمیه1396   جون @نیکاااا97   جون @mami_sadra   جون @ریحان39   ...

گلم احتمالا کاهش سایز داشتی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
@سمیه1396   سلام سرگروه جونم 😘 و دوستای گلم🌹 من فقط 150 گرم کاهش داشتم البته روز 4 پریودی ...

گلم کاذبه بیشتر کم کردی حتما👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
دیانای عزیزم فست اجباریه؟؟من دیروز فست بودم مردم از معده درد نتونستم مث همیسه ورزش کنم فشارم پایین ب ...

سلام گلم 

رو كاهش خيلي تاثير داره 

ميخواي اين ماه ك تازه شروع كردي رژيم رو نگير از ماه بعد بگير

در خال خاضر هم وزنتو منهاي ٢٠٠ كن ب جاي ١٠٠

و فعلا ماه اول فست نگير

سلام آسنات جونم، خوبی خوشگلم ؟عزیز دلم من ۲۰۰ گرم اضافه کرده بودم ،البته چند وقت میشه ورزش نداشتم ،ی ...

سلام عزیزدلم💋ممنونم گلم خودت خوبی؟

ایرادنداره بنظرمن عالی هستی همینکه وزنت روکنترل کنی تابالانیای بینظیری😘😘😘😘به خودت سخت نگیرولی بیخیال هم نشوحیفه اینهمه زحمته که رهابشه قشنگم🤗🎊🎆🎇🌌🌌🎉💜💚💙♥

گزارش امروزم 

صبحانه ۱ونیم کف بربری نصف ق شیره انگور نصف ق ارده

ناهار ی لیوان سالاد فصل با پونه وفلفل سیاه و ابغوره و نصف لیوان ماست کم چرب ۶ق زرشک پلو ی ته رون پخته

شام ی لیوان سوپ جو ی کف سنگک 

م و ی سیب پرتقال دو کیوی دوخرما

دمنوش به دارچین مصرفی ۱۲۰۱ مجاز ۱۲۰۰

ورزش هم بااینکه لانگم😬رفتم اتاق رست ۲۰۰تاطناب ۱۰۰تاپروانه ۴۰دقیقه قدرتی شب هم برم خونه نیم ساعت حلقه میرم حتما

@آسنات99  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز