2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047300 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزای دلم من اومدم با ی کاهش کم🤦‍♀️تولدم بود تو این هفته و نشد زیاد رعایت کنم اما هفته بعد می ...

سلاممم عزیزم کاهشت مبارککک وپایدار👏👏👏👏👏👏تولدتتتتتت هم مبارککککک الهی۱۲۰ساله شی نه ۱۲۰سال کمه همیشه زنده باشی💋💋🌌🎉🎊🎂🎇🎆

@دیانا24     سلام دیانا جون خوبی عزیزم میگما دختر خالم میخاد فرم دهی کار کنه بعد لاغرع د ...

سلام گلم 

واسه سفت شدن عضله ها فقط كار با دستگاه تو باشگاه

واسه فرمدهي باس ن هم بگو اسكات بزنه با دمبل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام  من امده ام واي واي من آمده ام وزن اوليه ٨٣.٢٠٠ وزن هفته قبل ٧٤.٢٠٠ اين هفته٧٣.١٠ ...

سلامممم به روی ماهتتت ماشاالله کاهش😍😍کاهشتتتت مبارککککک وپایدارررر💪🎊🎉🌌🎇🎆🎆. توبینظیری# 💋

آسنات جان اومدی.من کاهش نداشتم باهام حرف نمیزنی؟؟😢😩

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
وزن هفته پیش۶۲/۵۰۰ وزن این هفته ۶۱/۷۰۰ هدف۵۷ @آسنات99   ‍    بای بای🤗 ...

عزیزمممممم کاهشت مبارکککک وپایدارعالی بودی دخترهمینطورادامه بده تاطلایی شدنت🎆🎇🌌🎉🎊💃💃💃💃💃💃صعودت به گروه سبزهم مبارکککککه 🎉🌌🎇🎆💃💃💃💃🎊

@سمیه1396   جون @نیکاااا97   جون @mami_sadra   جون @ریحان39   ...

گلم احتمالا کاهش سایز داشتی

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
@سمیه1396   سلام سرگروه جونم 😘 و دوستای گلم🌹 من فقط 150 گرم کاهش داشتم البته روز 4 پریودی ...

گلم کاذبه بیشتر کم کردی حتما👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
دیانای عزیزم فست اجباریه؟؟من دیروز فست بودم مردم از معده درد نتونستم مث همیسه ورزش کنم فشارم پایین ب ...

سلام گلم 

رو كاهش خيلي تاثير داره 

ميخواي اين ماه ك تازه شروع كردي رژيم رو نگير از ماه بعد بگير

در خال خاضر هم وزنتو منهاي ٢٠٠ كن ب جاي ١٠٠

و فعلا ماه اول فست نگير

سلام آسنات جونم، خوبی خوشگلم ؟عزیز دلم من ۲۰۰ گرم اضافه کرده بودم ،البته چند وقت میشه ورزش نداشتم ،ی ...

سلام عزیزدلم💋ممنونم گلم خودت خوبی؟

ایرادنداره بنظرمن عالی هستی همینکه وزنت روکنترل کنی تابالانیای بینظیری😘😘😘😘به خودت سخت نگیرولی بیخیال هم نشوحیفه اینهمه زحمته که رهابشه قشنگم🤗🎊🎆🎇🌌🌌🎉💜💚💙♥

گزارش امروزم 

صبحانه ۱ونیم کف بربری نصف ق شیره انگور نصف ق ارده

ناهار ی لیوان سالاد فصل با پونه وفلفل سیاه و ابغوره و نصف لیوان ماست کم چرب ۶ق زرشک پلو ی ته رون پخته

شام ی لیوان سوپ جو ی کف سنگک 

م و ی سیب پرتقال دو کیوی دوخرما

دمنوش به دارچین مصرفی ۱۲۰۱ مجاز ۱۲۰۰

ورزش هم بااینکه لانگم😬رفتم اتاق رست ۲۰۰تاطناب ۱۰۰تاپروانه ۴۰دقیقه قدرتی شب هم برم خونه نیم ساعت حلقه میرم حتما

@آسنات99  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍