2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052589 بازدید | 118822 پست
مرسی مهدیه جون.😘😘😘😘 اومدن شماروهم به گروه ابی تبریک میگم.🤗🤗🤗🤗🤗

من خیلی وقته آبی هستما😂۲کیلوو۷۰۰گرم کم کنم میام سبز🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

👸👸👸👸   سلام فاطمه خوشگله   👸👸👸👸          

😁   مبارکه عسیسم    😁                            

🤞    کاهشت همیشگی      🤞                         

❤  هر روز مانکن تر از دیروز   ❤                       

💃الان وقت کلی لباس خریدن و عشق کردن💃        

🥳🥳🥳🥳 جشن بگیریم و شادی کنیم.🥳🥳🥳🥳     

👏👏👏👏هووووو هوع هوع هوع👏👏👏👏           

💝💝💝💝💝💝💝تثبیتی قهرمان💝💝💝💝💝💝💝

@خوشگلشششونم         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی وقته آبی هستما😂😂

اع😅😅😅😅😅

ولش کن خودت چطوری؟؟،😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

من کاهشام کوچولو کوچولو هست چرا اینقدر ذوق میکنم؟؟؟ عجیب نیستم؟ فکر کنم یک هفته یک کیلو کاهش داشته باشم تا شب قهقهه بزنم😂

وزن شروع 1399/10/1  : ۸۸

وزن هفته ی گذشته : ۸۶

وزن این هفته : ۸۵/500

@سمیه1396          

@abremaman          

@کارنلین          

@مامان_2_گل_پسر‍ ‍     

😊😊🥴🥴😁😁😍😍

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

سلام وقت بخیر 

وزن شروع :۷۰

وزن این هفته :۶۸/۶

@سمیه1396  

وزن شروع😔:۷۰     قد :۱۵۴          وزن هدف🎖:۵۵    شروع🌺:چهارم بهمن  ۱۳۹۹   من میتوانم🤩💪           کاهش 😍 ۷۰ _ ۶۸/۶۰۰ _۶۷/۹۰۰ _۶۶/۳۰۰ _۶۵/۶۰۰                    ۶۴/۹۰۰_ ۶۴ _۶۳/۵۰۰_ ۶۳ _ ۶۲/۲۰۰                        ۶۱/۸۰۰_ ۶۱ _  ۵۹/۸۰۰              ۱۴۰۰/۲/۲۶     از گروه نارنجی🧡 صعود به گروه سبز 💚   😍              هدف دوم   🎖۵۴                                                  ۵۸/۸۰۰  -  ۵۷/۸۰۰ -   ۵۶/۲۰۰ -   ۵۵/۴۰۰  -  ۵۵/۲۰۰      وزن     ۵۴                            ۱۴۰۰/۴/۲۷                   صعود به گروه طلائی 💛            به هدفم رسیدم 🎖🎖🎖🎖🎖💃💃💃💃🥰🥰🥰خواستن توانستن است خدایا شکرت 🙏🙏🌹🌹                                          
خسته نباشی🤭🤭🤭مقل اینکه دیشب پر کار بودی و کالری سوزی داشتی ک العان هنوز زیر پتو یی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂 امروز تازه تموم شده میرم دوش😂😂😂😂😂 تازه پسرم بیدار شد من برم 🙋🙋🙋🙋 

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اع😅😅😅😅😅 ولش کن خودت چطوری؟؟،😁

فداتشم خوبم😁😁😘😘

مهربون_خودمی# 😍😍

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من کاهشام کوچولو کوچولو هست چرا اینقدر ذوق میکنم؟؟؟ عجیب نیستم؟ فکر کنم یک هفته یک کیلو کاهش داشته ب ...

عااالیه عزیزم مبارکه.منم کم کم کاهش دارم.متابولیسمم پایینه یکم

من خیلی وقته آبی هستما😂۲کیلوو۷۰۰گرم کم کنم میام سبز🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️

پس بعد کاهشت بپر بغل خودم.

راستش مهدیه جون امضاتو نخوندم.

اونطورم ک شما نوشتی سعود ب گروه ابی فکر کردن یک هفتس اومدی ابی😅😅😅😅😅

ولی حالا ک فکر میکنم یادم میاد خیلی وقته کلت ابیه😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

فداتشم خوبم😁😁😘😘 مهربون_خودمی# 😍😍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣فدات عشقمی 

هر وقت اسمتو میبیننم یاد دختر خالم میفتم.اونم اسمش مهدیه س