2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1023266 بازدید | 118822 پست

سلام به دوستان گلم🌹🌹

۱۰/۱۰.                     ۱۱/۱۰

دوربازو.             ۳۲.                      ۳۱

ساعددست.         ۲۷.                    ۲۶

مچ دست.            ۱۷.                    ۱۷

دورسینه.                ۹۷.                   ۹۶

دورکمر.                  ۸۶.                    ۸۲

معده.                    ۹۴.                    ۸۵

دورشکم.               ۹۸.                     ۹۴

زیرشکم.                 ۱۰۱.                    ۹۸

ران.                       ۶۵.                   ۶۳

ساق پا.                   ۴۳.                   ۴۰

مچ پا.                      ۲۵.                   ۲۴

دورباسن.                   ۱۱۰.                 ۱۰۵

@آسنات99  

سایز#   سلام خوبین خانما سایز این ماه من              &nb ...

چقد خوب سایز کم کردی😍 من ک اصلن تغییری نداشتم😪 البت خودمم بلد نبودم سایز بگیرم😅 شاید اشتباه گرفتم

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی خوب سایزات کم شده گلم 👍 بیشتر ورزش کنی و رعایت کنی ببین چی میشه💃💃

اره.این دفعه دارم درست رژیمو میگیرم سه روز در هفته هم میرم باشکاه

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
بله و ورزش تو خونه😍😍😍

دیانا جون دیشب قرار بود برنامه اپ ورزشی رو برام‌بفرستی فک کنم یادت رفت😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
بیشتر ببینید
@فندق_فسقلی  

#سایز

دور سینه قبلی۱۰۵ جدید104

دور کمرقبلی88 جدید87

دورران قبلی61 جدید60

دور  باسنقبلی107 جدید106

دوربازو34 جدید34

دورشکم قبلی103 جدید101

دور مچ دست15

دور مچ پا23

لطفا برای شادی روح مامان مهربونم یک صلوات یا فاتحه میفرستین، ممنونتون میشم                                                     عضو تاپیک بامداد خمار جان ، سرگروه فندق_فسقلی عزیزم ، وزن شروع چالش: ۷۴ ، هدف اول : ۶۵ ، هدف نهایی : ۵۸
بیشتر ببینید
سلام دوستان من ورزش خیلی کم میکردم ولی از وقتی اومدم اینجا تصمیم گرفتم هر روز ورزش کنم ولیدیروز دوتا ...

@سمیه1396  

بیشتر ببینید
سلام بچه ها من پارسال تو گروه بودم 15کیلو کاهش داشتم و تو تثبیتیها رفتم و بعد باردار شدم و چندوقت تو ...

چرا عزیزم خدا به دلت صبر بده مشکلش چی بود

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
بیشتر ببینید
سلام عضو جدید میگیرید

سلام بله دو صفحه اول رو بخون پروف و امضاتو درست کن و سرگروهتو کن و بهش بگو ک ت هم عضوی

بیشتر ببینید
عالیههه 💃💃💃❤👍

سپیده من هر وقت میام گروه بنفش طلسم میشم انگار🤣🤣

حالام تقریبا یکماهه سایت نبودم اما وزنم اصلا بالا نرفته دقیق همون ۸۹/۲۰۰🥰 حالا از امروز دیگه هستم انشالله 

مرسی که هستی عشقم❤

سایز#  

سلام قشنگا🤩حالتون چطوره؟
دور بازو :   ۳۶/۵  *  ۳۴
دور سینه :  ۱۰۵  *   ۱۰۱
دور کمر :   ۹۱  *  ۸۶
دور ناف :     ۱۰۶  *  ۱۰۴
دور شکم :   ۱۱۲  *  ۱۰۳/۵
دور با سن :   ۱۱۵  * ۱۱۰
دور ران :  ۷۰  *  ۶۶
مچ دست :  ۱۷  *  ۱۶/۳
مچ پا :   ۲۵/۵  *  ۲۵/۵
ساق پا : ۴۳  *  ۴۰
هووووووورااااااا🤪🤪🤪🥳🥳🥳☺☺☺🥰🥰🥰

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
بیشتر ببینید
https://uupload.ir/files/9bx8_img_۲۰۲۱۰۱۲۹_۱۲۱ @سمنرخ ‍   @abremaman     ۰۲۹ ...

عالیه آفرین 👏👏

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛صعود به گروه زرد. ممنون از سپیده جون سرگروه بنفش💜 تاریخ شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳ ، چالش زمستانی ❄️❄️بامداد خمار وزن اولیه: 85،وزن هدف :60
اول خسته نباشی بابت مهمونداری🤗🤗🤗 دوم اره گلم کاذب بوده تو فکر نباش کتوژنیکو نمیدونم چیه ولی با ...

مرسی عزیزم

کتو رژیم چربی و پروتئین هس

این به رژیم موقتی مث کانادایی و... هس

چون وزنم روی 74 استاپ کرده بود مجبور شدم اینو به عنوان شوک انجام بدم تا بیام زیر 74 بعد باز برگردم کالری

دیگه حالم از دیدن عدد 74 روی ترازو بهم می‌خورد 🤪🤪🤪

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍