2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060030 بازدید | 118822 پست
سلام بچه ها دیشب یه تلنگری دیگر بهم وارد شد😁😁🙁🙁🙁 شوهرم واسه پسرام خونه درست کردم با مبلو و ... ...

😂😂😂😂😂😂😂

همین تلنگر هاست که ازت یه باربی میسازه 😜

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایز#  

سلام خوبین خانما سایز این ماه من 

۹۹/۱۰/۱۰                   ۹۹/۱۱/۱۰

دور کمر                 ۱۰۳                        ۱۰۰.۵⬇

دورقفسه سینه         ۹۴                         ۹۱.۵⬇

دور سینه            ۱۰۸‌.۵                           ۱۱۲⬆

دور بازو                 ۳۷                        ۳۵.۵⬇

دورساعد                ۲۷                         ۲۶.۵⬇

دور مچ دست         ۱۷                          ۱۶.۸⬇

دورباسن               ۱۱۹                            ۱۱۶⬇

دور ران               ۷۱.۴                         ۷۰.۵⬇

دور ساق پا         ۴۵.۵                           ۴۵⬇

دور گردن              ۳۷                        ۳۶.۸⬇

سینه هام نسبت به قبل خیلی سفت شده به نظرتون دلیل افزایش سایزش میتونه این باشه یا واقعا چاق شده 

@sepiiiiiideh    

@negin_slh    

@mhds12    

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
آینازی حسودیم شد بهت. ماشالله چ هیکلی🤗

عزیزدلم😙😙 توهم بگیر بفرست😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

ببخشید هفته ای سایز میکنید؟

نه عزیزم دهمه هر ماه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

خیلی خوب کم شدی خانم مانکن👏👏👏👏👏👄👄👄

مرسی عزیزدلم💚💚💚

سلام بچه ها من پارسال تو گروه بودم 15کیلو کاهش داشتم و تو تثبیتیها رفتم و بعد باردار شدم و چندوقت تو گروه نبودم والان دوباره میخوام وزنم ب قبل بارداریم برگرده ،متاسفانه پسرم زودتر از موعد بدنیا اومد و بعد 5روز از پیشم رفت 😭😪والان بایه روحیه ضعیف میخوام شروع کنم چون میدونم تو این گروه پر از انرژی مثبته و حال آدمو خوب میکنه .الان 5کیلو اضافه وزن دارم و تو گروه سبز هستم 🧶

@بامدادخمار      @دوباره_زندگی    @زیتونپرورده  

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز