2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052347 بازدید | 118822 پست
یعنی ۱۶۰۰گرم کاذب؟در این حد؟؟ مبااارکه گلم    

مرسی عزیزم.اره ... شرایط وزن کشی رو رعایت کرده بودم😚

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاالییییی خداقوت.منم اونهفته ۷۴.۷۰۰امروز ۷۳.۶۰۰

به به 👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
دیدید گفتم گند زدم دیدید؟؟؟؟دیدید؟؟؟؟؟ چاق شدم چاق😠 از امروز شدید شدییییییید در صددجبران هستم. ب ...

عزیزدلم اصلا و ابدا ناراحت نباش 

من خودم وقتی میرفتم خونه ی مامانم یه هفته فقط میخورم و میترکیدم و ورزش تعطیل 😆😆 میومدم خونه وزن میکردم ۳کیلو اضاف میکردم

شروع میکردم سفت و سخت رعایت کردن و ورزش کردن 

هفته ی بعدش فورا جبران میشد 

همش آب و قند اضافیه که بدنت جمع کرده که زودم از دست میره

@فندق_فسقلی   @متولدمرداد۶۸   @mami_sadra    سلام صبح به خیر 🌹 🌹 🌹 ...

به به خوشگل خانم با اراده 🤩🤩🤩🤩😍😍😍👏👏👏👏

وزن هفته پیش ۷۰/۵ وزن این هفته۶۸ @آسنات99     @بامدادخمار     @سمیه1396 ...

باریکلااااا عالیههههه کاهش ودهه۶۰شدنت خیلی مبارککککککه💃💃💃💃🎊🎊🎊🎊🎊👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍صدرصدمیرسی💪💪💙💙

توبینظیری# 💪😍

@3ilent     @mahdie_ch     سلام خوشگلای من  صبحتون بخیر بدوین گزارش و ...

سلام صبح بخیر💙💙

عالی،کاهشت مبارک وپایدارررر

منم۶۳بودم..۷۰۰تاکاهش فقط داشتم

توام مثل من مشکوکی منم همینطورم🤔

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
یوخ نت نداشتم😅😅🤪

سلام گل گلیا 🥰😍💚💚

وزن اولیه ۸۲. وزن هفته قبل۶۴/۲۰۰.  وزن این هفته۶۳/۲۰۰

وزن هدف۶۲💃💃💃💃💃💃💃💃💃یه کیلو کاهش داشتم دیگه چیزی نمونده💪💪💪 @shaparakشرقی   @آینازخانوووووووووم   @princesspeach   @شومیخک @زیتونپرورده  

همیشه یادت باشه همین که وزن کم میکنی خیلی خوبه و اصلا ناامید نشو  یه وقتایی اینجوری میشه تو ب ...

فداتشم ازینکه بهم امیدواری میدی گلم .😘😘😘

اره همینم خیلی بهتر از استپ زدنه.😅

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

@سمیه1396   جون @نیکاااا97   جون @mami_sadra   جون خب منم وزن کردم و از ۷۴ ...

اوایل رژیم وزن بیشتری کم میکنی چند تا دلیل داره که مهم ترینش کاهش مایعات بدن و شوک وارد شده به بدن هست چون قبلش زیاد میخوردی و یهویی کم کردی

زهرمارو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگم چند کالری خوردی؟ من موندم ماه رمضون روزه های تو باطل ...

🤣🤣🤣🤣🤣ن من باطل نمیکنم اون باطلم میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

باریکلااااا عالیههههه کاهش ودهه۶۰شدنت خیلی مبارککککککه💃💃💃💃🎊🎊🎊🎊🎊👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍صدرص ...

سلام عزیزم 

وزن اولیه 92

وزن هفته قبل 65.55

وزن این هفته 64.60

هدف نمیدونم 60برم 57بر کدوم باشه