2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047273 بازدید | 118822 پست
یعنی ۱۶۰۰گرم کاذب؟در این حد؟؟ مبااارکه گلم    

مرسی عزیزم.اره ... شرایط وزن کشی رو رعایت کرده بودم😚

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاالییییی خداقوت.منم اونهفته ۷۴.۷۰۰امروز ۷۳.۶۰۰

به به 👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
دیدید گفتم گند زدم دیدید؟؟؟؟دیدید؟؟؟؟؟ چاق شدم چاق😠 از امروز شدید شدییییییید در صددجبران هستم. ب ...

عزیزدلم اصلا و ابدا ناراحت نباش 

من خودم وقتی میرفتم خونه ی مامانم یه هفته فقط میخورم و میترکیدم و ورزش تعطیل 😆😆 میومدم خونه وزن میکردم ۳کیلو اضاف میکردم

شروع میکردم سفت و سخت رعایت کردن و ورزش کردن 

هفته ی بعدش فورا جبران میشد 

همش آب و قند اضافیه که بدنت جمع کرده که زودم از دست میره

@فندق_فسقلی   @متولدمرداد۶۸   @mami_sadra    سلام صبح به خیر 🌹 🌹 🌹 ...

به به خوشگل خانم با اراده 🤩🤩🤩🤩😍😍😍👏👏👏👏

وزن هفته پیش ۷۰/۵ وزن این هفته۶۸ @آسنات99     @بامدادخمار     @سمیه1396 ...

باریکلااااا عالیههههه کاهش ودهه۶۰شدنت خیلی مبارککککککه💃💃💃💃🎊🎊🎊🎊🎊👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍صدرصدمیرسی💪💪💙💙

توبینظیری# 💪😍

@3ilent     @mahdie_ch     سلام خوشگلای من  صبحتون بخیر بدوین گزارش و ...

سلام صبح بخیر💙💙

عالی،کاهشت مبارک وپایدارررر

منم۶۳بودم..۷۰۰تاکاهش فقط داشتم

توام مثل من مشکوکی منم همینطورم🤔

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
یوخ نت نداشتم😅😅🤪

سلام گل گلیا 🥰😍💚💚

وزن اولیه ۸۲. وزن هفته قبل۶۴/۲۰۰.  وزن این هفته۶۳/۲۰۰

وزن هدف۶۲💃💃💃💃💃💃💃💃💃یه کیلو کاهش داشتم دیگه چیزی نمونده💪💪💪 @shaparakشرقی   @آینازخانوووووووووم   @princesspeach   @شومیخک @زیتونپرورده  

همیشه یادت باشه همین که وزن کم میکنی خیلی خوبه و اصلا ناامید نشو  یه وقتایی اینجوری میشه تو ب ...

فداتشم ازینکه بهم امیدواری میدی گلم .😘😘😘

اره همینم خیلی بهتر از استپ زدنه.😅

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
@سمیه1396   جون @نیکاااا97   جون @mami_sadra   جون خب منم وزن کردم و از ۷۴ ...

اوایل رژیم وزن بیشتری کم میکنی چند تا دلیل داره که مهم ترینش کاهش مایعات بدن و شوک وارد شده به بدن هست چون قبلش زیاد میخوردی و یهویی کم کردی

زهرمارو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگم چند کالری خوردی؟ من موندم ماه رمضون روزه های تو باطل ...

🤣🤣🤣🤣🤣ن من باطل نمیکنم اون باطلم میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
باریکلااااا عالیههههه کاهش ودهه۶۰شدنت خیلی مبارککککککه💃💃💃💃🎊🎊🎊🎊🎊👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍صدرص ...

سلام عزیزم 

وزن اولیه 92

وزن هفته قبل 65.55

وزن این هفته 64.60

هدف نمیدونم 60برم 57بر کدوم باشه