2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1053266 بازدید | 118822 پست
سلام بچه های تاپیک.رژیم خوش میگذره؟؟!!!!من حدود دو سه هفتست رژیمو کلاااااااا ول کردم.یعنی به طور عجی ...

چرا ول کردی عزیزم؟

دوباره شروع کن و تو تاپیک باش ی رقیب پیدا کن باهم رقابت کنید ک  انگیزت بره بالا😍

یعنی چی از ۸۴اومدی ۶۰میخوای ول کنی؟؟😡😡😡 بخوابونم دهنت یا زوده هنوز؟

نیومدم ۶۰این هدفمه آخرین دفعه۸۳بودم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهاااان خب امشب گزارش میدی😄؟ منم ی گزارش بدم از فست امروز  ناشتا    دمنوش زن ...

سلام دیروز گزارش ندادم ندارم ولی امروز فست گرفتم ببینم چی میشه 

صبحانه=بادام+فندق+تخم مرغ آبپز=۱۱۹

میانوعده=دوسین=۱۰

نهار=آبگوشت=۲۲۳

میانوعده=دوسین+خرما=۳۰

شام=خیار+هویج=۵۰

میانوعده=شیر=۱۱۰

ورزش=طناب+پیاده روی=۱۴۰

@آلاهیدا    

@sepiiiiiideh    

@negin_slh    

@mhds12    

کالری مصرفی=۵۴۴

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چرا ول کردی عزیزم؟ دوباره شروع کن و تو تاپیک باش ی رقیب پیدا کن باهم رقابت کنید ک  انگیزت بره ...

رقیب دارم ولی از کالری شمردن خسته شدم

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
@دیانا24   و @بامدادخمار   عزیز من کمر درد دارم دکتر اجازه ورزش داده ولی نماز وغذا و. ...

عزیزم بهتره زیر نظر دکتر ورزش بگیری ورزش های مخصوص دیسک کمر رو هم تو گوگل سرچ کن اوناهم خوبن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نمیدونستم ... اونوقت اگر اینجور که شما میگی میش برم لاغر میشم?

بله که میشی پس همه خانمای اینجا چجوری کم کردن.من خودم تو کمتر از 3هفته4کیلو

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
سلام دیروز گزارش ندادم ندارم ولی امروز فست گرفتم ببینم چی میشه  صبحانه=بادام+فندق+تخم مرغ آبپز ...

ماشاالع مریم جون انشالله فردا یک کاهش توووپ داشته باشی کلی ذوق کنی 😍😍

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

[QUOTE=174090628]عزیزم فرمول ما برای کاهش یک کیلو در هفته وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ هست با دو روز فست (۵۰۰ کالری)+ورزش ه ...[/QUOTE]

والا اينو بيشتر واس همسرم ميخوام ك ١٢٨ كيلوااا    من همون هفته اي يك كيلو هم بسمه        ولي اون زود نااميد ميشه و بشكل وحشتناكي اور سايزه !!!!!يعني ببينيدش وحشت ميكنيد 😂😂يه غول ١٩٠ سانتي با وزن ١٣٠ كيلو       اينقد وزنش زياده ك زانوش داغونه !!!!!!

سلام دیروز گزارش ندادم ندارم ولی امروز فست گرفتم ببینم چی میشه  صبحانه=بادام+فندق+تخم مرغ آبپز ...

افرین بهت 👌🏻😊

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
عزیزم بهتره زیر نظر دکتر ورزش بگیری ورزش های مخصوص دیسک کمر رو هم تو گوگل سرچ کن اوناهم خوبن 

عه سلام عشقم خوفی؟کوچولوهات خوبن؟دعا کن فردا کاهش داشته باشم بیام دهه 60تگت میکنم حتتتما  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍