2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048261 بازدید | 118822 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دخمیلیا چطوریایین 🙂

گزارش امروز

ناشتا  🦋دمنوش زنجبیل گل محمدی ابلیمو دارچین 

ص  🦋 ۱ تخم مرغ ابپز  ۴ کف دست نان لواش  🌸 ۲۵۱

ن 🦋  ۲ لیوان سالاد فصل رو با ی فنجون کنسرو لوبیا چیتی قاطی کردم   🌸  ۱۷۲

م و 🦋   نان تافتون ۳ کف دست   🌸۱۲۸

ش🦋   ۱ لیوان سالاد فصل و کنسرو لوبیا    1 سیب🌸۲۰۹

کالری مصرفی ۷۶۰

۸ لیوان اب مصرف کردم✔

نیم ساعت حلقه ✔  

تمام چالش های سمیه رو انجام دادم✔

چالش اب قبل غذا هم انجام دادم✔

شماها چیکار کردین امروزو🙃 

@دیانا24  

@آلاهیدا  

@نیلوفر000000  

@mary2772  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
سلام دوستان  من میخوام عضو این چالش بشم. باید سرگروهم رو اینجا تگ کنم درسته؟ باید بهشون درخواس ...

سلام عزیزم خیلی خوش امدی😍۲صفحه اول تاپیک روکامل خوندی پس🤗توهمین تاپیک کاری داشتی تگم کن خوشگلم😍

واینکه اول رژیم طبیعیه گشنگی کم کم عادت میکنی،ماه اول فست میتونی نباشی،ولی ماروزای فست پروتئین وسبزیجات وآب بیشترمصرف میکنیم اینجوری کمترگرسنه میشی(تخم مرغ آبپز،سینه مرغ،سوپ جو،کاهو،خیار.....)کمکت میکنن فست بگیری🤗

سلام گلخانوم ها.من امشب جوانه گندم و سبوس برن و مولتی ویتامین خریدم لطفا اگر کسی پیشنهادی واسه نحوه مصرفش داره بگه ممنونم❤❤❤❤ @آلاهیدا    @آسنات۹۹@بامدادخمار   @فندق_فسقلی    بقیه هم یادم رفته

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
سلام گلخانوم ها.من امشب جوانه گندم و سبوس برن و مولتی ویتامین خریدم لطفا اگر کسی پیشنهادی واسه نحوه ...

@آسنات99  

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
سلام آسنات جونم عزیزم ببخشید من هفته پیش وزنم ۹0۰ گرم اضافه شد البته رفته بودیم مسافرت و زیاد رعایت ...

جونم عزیزم اتفاقاً میخواستم تگت کنم بگم منتظرم دست پربیای 😍😍دیگه خودت پیام دادی😘 انشاءالله اینهفته خوشحال بشیم باکاهشت💃💃💙💙💙💙

@آسنات99       سلام عزیزم 💝💝💝 شرمنده که بهت زحمت میدم 😥😥😥 امروز آبی .

سلاممم خوشگلم خیلی خوش امدی😍

دشمنت شرمنده باشه مراحمییی عزیزم💙💙

عالی بودی ورزشاتم عالییی💪 سعی کن کالریتوازصبح مدیریت کنی که پربشه😋👏👏👏👏👏💙💙💙🌼🌼🌼