2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047227 بازدید | 118822 پست

یکی بیاد منو دعوا کنه😬

چند روره نه به تاپیک سر زدم

نه دختر خوبی بودم

نه رعابت کردم نه ورزش

نه وزن کردم

😥😥😥

@زی_زی_گولووو  

@گلعنبر  

@فندق_فسقلی  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه عالیهه💪💪💪💪💪💪💪چقد خوب تگم کردی🙄🙄🙄

😯😯😯😯😯😯😯😯 سبز شدی؟

مگر نگفتم حق نداری بری سبز😡😡😡😡

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالامن موندم تنها😭😭😭😭😭

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
نه عزیزم ایراد نداره خیلی هم عالیه وقتی کالریش رو حساب کردی و کمک میکنه بتونی اب بخوری چه ایرادی دار ...

مرسی عزیزم😘

من با تاپیکتون سال 97 اون موقع که سها ونیکی وشهرزاد بودن آشنا شدم بطور خاموش وهمون موقع وزنمو به 54 رسوندم

منتها بعد کرونا واس ورزش تنبلی کردم😩 ودوباره تپلی شدم😎

الانم فقط بخاطر تاپیک شما عضو شدم 

از خدا براتون بهترین هارو میخوام عزیزم❤️💜💚💛♥️

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
جیگرمنی ساراجونم شمالی هستی خودت😘😘 مااصالتاسمت دیلمان داماشیم ولی زبونمون فرق میکنه😍 تیییییی فد ...

عزیزم فامیل نشیم صلوات😂😍😍

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
اجی بعد دو هفته فقط ۱۵۰ گرم کاهش داشتم😔

ایرادنداره نبینم ناراحت باشی، مطمئنی کامل رعایت کردی ورزش داشتی؟یبوست نداری؟مولتی ویتامین میخوری؟اگرکه آره شوک بگیریه خوشگلی گرفت اینهفته ازاستپ درآمد😍ناراحتی ناامیدی نداریمااااا کاهش همیشه یکسان نیست💪

مبارکه عالیهه💪💪💪💪💪💪💪چقد خوب تگم کردی🙄🙄🙄

ببخشید بخدا تند تند نوشتم 

گودی کنارم بود نمیخواستم بهم گیر بده.

بجان خودم العان فهمیدم تگت نکردم 😪

بخدا شرمسارم فاطمه جان😭😭😭😭😭حالم بد شد دیدم تگت نکردم😟😟😟😟😟😟

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
جیگرمنی ساراجونم شمالی هستی خودت😘😘 مااصالتاسمت دیلمان داماشیم ولی زبونمون فرق میکنه😍 تیییییی فد ...

داماش زیر گوشمون عشقم

احیانا زبونتون تاتی نیست

سلام گل گلیا ⁦♥️⁩⁦♥️⁩💋 وزن اولیه۸۲ وزن دوهفته قبل ۶۶/۴۵۰ وزن امروز ۶۴/۲۰۰🤩🤩🤩🤩 @shaparakشرق ...

کاهشت مبارک و پایدار عزیز دلم.🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

خیلی خوب رفتی   ینی عالی بودی هااااا🌺🌺🌺🌺🌺

مرسی ک جبران نکردی

مرسی عزیزم😘 من با تاپیکتون سال 97 اون موقع که سها ونیکی وشهرزاد بودن آشنا شدم بطور خاموش وهمون ...

افرین بااراده جون عالیه 😍👏🏼👌

ممنون عزیزدلم 🙏🏼😘♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام دوست خوبم کاهشت مبارک😍😍 چند روز قبل بامداد جون به یکی از بچه ها گفت تو تاپیک اعلام وزن کسی ...

توی اون تایپک ک  میدونم

اینجا رو میگم چرا ننوشتی و تگمون کنی عزیزم

به هر حال کاهش وزنت مبارکت باشه 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

سلام وزن شروع            ۵۹ وزن هفته قبل    ۵۶.۵۰۰ وزن جد ...

سلام عزیزممممم ای جونمممممم ماشاءالله بهت جبران کردی حسابی💃💃💃💃💃💃💃💃کاهشت مبارکککک وپایداررر💪❤💚💚💜💙👏👏👏👏. توبینظیری.عزیزم# 😍

افرین بااراده جون عالیه 😍👏🏼👌 ممنون عزیزدلم 🙏🏼😘♥️♥️♥️

درس پس میدم خانومی 😍😘

انشالله پیشتون روسفید بشم بازم🌼♥️💛💚💜