2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048393 بازدید | 118822 پست

گزاررررش#

@سمیه1396      

@کیان_جوون      

@مناخانم      

ص:۷گرم پنیر+۳عددگردو+نصف کف دست نان بربری

میان وعدها:چای+۱عددخرما

ناهار:۱تخم مرغ ابپز+۱ق برنج قرمه سبزی(نتونستم بوشو تحمل کنم شرمنده😬)

میان وعدها:۱سیب+۱پرتقال+۱چای+۱خرما

شام:۱۰برگ کاهو+۳گرم شیره انگور

فعالیت:۳۰مین پیاده روی+۳ست ۱۰تایی لمس پاشنه پا+۱ست ۱۰تایی زیرشکم زانوخم✔

مجاز:۵۰۰✔

مصرفی:۵۴۷✔

مصرف آب تاالان:۵لیوان✔

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
خواهش عزیزم😘😘😘 موفق باشی

اوااا سلام ساناز جون... الان هستم میذاری

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوشگلم😍برنج وفست فود کربوهیدرات حساب میشه مصرفش هرروزکاهشوکندمیکنه برعکس پروتئین وفیبربه کاهش ...

اهان پس مصرفش در صورتی که از کالری مجاز بالا نزنه باعث اضافه وزن نمیشه

خیلی ممنون که با صبر و حوصله جواب میدی 💙💙💙💙

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
اشکال نداره اراده کن میتونی تا هدفت بری برای خودت یه هدف خوب پیدا کن الآن چند کیلویی؟۹۵ کیلو توی امض ...

آره درسته شدم ۹۴ باز اصافه کردم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@hamta788305     @زیتونپرورده     سلام دوستان،من این دو روز  کالری مجا ...

سلام گلم

امروز ۵۰۰ کالری مصرفیم بود

۸ لیوان آب

نیم ساعت پیاده روی تند

🌹

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
@dozhtarebabaei     @mahdiye_bano     @yalda818    

سلااام 

امروز پس از چندین هفته تونستم کالری شماری کنم 

کالری مجازمو ۱۰۰ تا بیشتر مصرف کردم اماااا بازم خودش تقطه ی امیدیه😁

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
گزارش امروزم ناشتا ی لیوان شیر کم چرب صبحانه نصف برش نان جو با نصف ق کره بادام زمینی و دو تا خرما ...

آباریکلاااا 👏👏👏👏👏👏خدا قوت💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مگه کالری شماری نمیکنی؟ شاید درست وارد نمیکنی؟ چطوری فکر میکنی رعایت کردی ولی بیشتر شدی؟ بگو چطور ...

کالری شماری میکنم خواهر من .......فکر نمیکنم رعایت کردم که🤐🤐با خودم میگم دیگه رعایت میکنم و از کالریم بیشتر مصرف نمیکنم ولی باز از کالریم بیشتر میخورم و میزنه بالا از کالری مجاز 😫🤦‍♀️🤦‍♀️با کالری شمار زیره هرچی میخورم وارد میکنم مثلا باید ۱۳۰۰ تا مصرف میکردم  شده ۱۵۰۰ تا 😑😑وقت ورزش هم ندارم فقط بعضی وقتا پیاده روی ..... دوتا بچه هم دارم تا اینا سرشون گرمه میرم سراغ درسم 🤕

بیا کمک ماماننننننننننن😟  @آسنات99  

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊
سلام عزیزم مهم اینه که رعایت میکنی رژیمت و 😍👏🏻 نمیتونی تو خونه پیاده روی کنی 🤔 گزارش دیروز من ...

سلام عزیزم، یعنی تو خونه میگی نیم ساعت پیاده روی و فقط راه میری؟یا مثلا کارخونه کردن رو حساب میکنی؟

امروز من ۱۰۵۰ کالری مصرفم بود مجاز ۱۱۰۰.فردا فستمو میگیرم.

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
سلام سهیلا قشششنگم چطوری😘😘😘 سهیلا جون دیدی از رنگ آبی سعود کردم به سبز😍😍همشو مدیون سرگروهها و ...

سلام شاپرک جون. خوبی عزیزدلم؟

آفررررین ب تو و ارادت گلم. خیلی عالیه باوجود شغلت خوب رعایت کردی و رسیدی ب چندقدمی هدفت.

خودت زحمت کشیدی و اراده کردی عزیزم.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام عزیزم، یعنی تو خونه میگی نیم ساعت پیاده روی و فقط راه میری؟یا مثلا کارخونه کردن رو حساب میکنی؟ ...

اره تو خونه نیم ساعت پیاده روی میکنم به جز کار خونه