2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060630 بازدید | 118822 پست
سلام حالتون خوبه خوشید 😄😍😍 من دیروز یادم رفت وزن کنم 😐 امروز بجاش وزن کردم 💪 ۸۹/۶۰۰   ...

سلام گلیا

صبحانه.ارده وخرما نون پنیر

میانوعده کلوچه

ناهار خوراک سبزیجات بامرغ ونان سبزی

شام.آش ..تخمه

ورزش نداشتم متاسفانه

@negin_slh  

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
مرسسسی گلم

فدات موفق باشی.

پر قدرت برو جلو

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@پاتیناژ   سلام ژاله جونم خوبی😍 اینهفته ببینم چه میکنی منتظرم پرقدرت ببینمت💪

سلام به روی ماهت مهربونم ،ببخشید تازه الان وقت کردم بیام توی سایت. عشقم ببخشید زیاد کرده بودم، باشه گلم در کنار شما پیش میریم ،مرسی که اینقدر پیگیر هستی و انگیزه میدی .واقعا ممنونم ازت 🌻🌻🌻🌻😍😍😍🤗🤗🤗🥰🥰🥰

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈

گزارش#

@سمیه1396    

@کیان_جوون    

@مناخانم    

ص:۱تخم مرغ آبپز+۱کف دست نان بربری

ناهار:۸ق دمی گوجه

میان وعدها:سیب+پرتقال+چای+۲۵عددکشمش+نصف بستنی کیم+تخمه۷گرم+لواشک خونگی+پنیر۵گرم+نصف کف دست نان بربری+

شام:یک سیب زمینی کوچک تنوری+۱کف دست نان بربری

قبل خواب:یک لیوان شیربا۲ق شیره انگور

فعالیت:۳۰مین پیاده روی+۵۰تاشنادیوار+۲ست۱۰تایی لمس پاشنه پا✔

مجاز:۱۲۲۰✔

مصرفی:۱۲۱۴✔

آب:۷لیوان✔

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
عزیزم من میخام ۷ کیلو کم کنم سرگروه من کی میشه؟ گشتم چیزی پیدا نکردم

شماهم گروه منی رنگ ابی سرگروهمونم اسنات جون

@آسنات99  

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

خداروشکر چه خوب شده تاپیک💎 همه چی هم انگار مجزا شده  الان این تاپیک برای گزارشه؟

اره گلم این تایپک برای گزارشه و انگیزه گرفتن

یک رقیب هم وزن خودت پیدا کن باهاش رقابت کن تا بهتر پیش بری

عالی عزیزم    

😉😘گزارش ندادی امروز

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سلام عزیزم آفرین....

فدات ک

خوبی مهسا 

رژیم خوب پیش میره

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز