2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052536 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب منم دوس دارم شب بمونم خونه داییام تا صبح حرف بزنیم😂😂😂خالم تو ده زندگی میکنه متولد۶۴ خیییل ...

کلا ترک ها و کردها خوشگلن .ولی شانس....بعضی ها باید دنبال شانس بدوئن

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

چقد خوب منم دوس دارم شب بمونم خونه داییام تا صبح حرف بزنیم😂😂😂خالم تو ده زندگی میکنه متولد۶۴ خیییل ...

وای این دورهم بودنا عالیه،کلی ادم انرژی میگیره،۰😍😍😍

ولی لعنت به کرونا .دیگه فامیلا یادم رفتن ‌.کی بودن😂😂😂

منم خاله کوچیکم متولد ۶۱ ،ده سال ازم بزرگتره،اما خیلی صمیمی هستیم

خوب یکشنبه برو بهداشت محلتون ببین چندکیلویی بعد یکشنبه هفته بعد برو ببین چقد کاهش داری تا وقتی ترازو ...

فاطمه من میترسم از رفتن روی ترازو

بخدا وحشت تمام جونمو برداشته.نمیدونم هرچقدرم ک میگم هنوز ۷ روز مونده ولی بازم از العان استرس اونروزو دارم😭

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام مال من ننوشته😁منحنی همونو میگی که کالریه مصرفیتو نوشته؟

اینومیگم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
من خیلی حساسم زود به زود عفونت میگیرم البته از وقتی یه کپسولای واژینالی برام نوشت دیگه عفونت نگرفتم ...

عه من نمیدونستم شیرینی جات باعث عفونت میشه🤔

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

کلا ترک ها و کردها خوشگلن .ولی شانس....بعضی ها باید دنبال شانس بدوئن

اره کوردا خیییلی خوشگلن.پسر خالم۱۷ سالشه اصلا بهش نمیخوره پسر به اون بزرگی داشته باشه خوب مونده ماشالله

شوهرش که هیچیه کلا نه اخلاق نه قیافه نه آداب معاشرت😒😒😒

۵تا خواهر شوهر داشت تازه شوهر دادنشون تموم شده چه خواهر شوهرایی👹👺👺هر چی میگفتن هیچی نمیگفت انقد مهربونه

سلام خوشکلا ۱۵دقیقه پیاده روی  دو ست ۱۵دقیقه حلقه زدم  قدرتی دو ست ۲۰تایی چرخش پهلو د ...

به به چه ورزشای توپی😍😍😍

ورزشکار_کی_بودی_تو# 😗😗😗😗😗

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

عوصش من امشب میخورم😂😂😂

نوش جان😂😂😂😂باز شاخکای منحرفم دید دید صداشون اومد😂😂😂😂😂😂