2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048252 بازدید | 118822 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما پارک بانوان چون دیوار کشیدست دورش بستست از کرونا ولی پارکای دیگه ک حصار ندارن روز میشه بری پیاده ...

واااا برو دختر مخصوصا اگه نزدیکته ،حالا که پارک بانوان میخوام راهش دوره ...باشگاهو بخاطر کرونا نمیخوام همین بغل خونمونه شانسوو😕

😁😁😁😁حیف سرما تموم شد حتما برو من تا زمانیکه باشگاه میرفتم عین هیولا هم میخوردم و چاق هم نمیش ...

عین من ببین من چقد خوشحالم 16کیلو کم کردم از دهن میادو می‌ره هااااا🤪🤪خدارو شکرمیکنم😍😍

من دلم میخواست پارک بانوان یکم نزدیکتر بود بهم...الان با ماشین یک ربع راهه ،ولی کاش نزدیکتر بود پیاد ...

اینجام پارک بانوان هست ولی از ماخییییلی دوره ولی این ورزشگاهی که میگم دوبرابره پارک بانوانه🤗🤗🤗

@آسنات99     عزیزم میشه به منم کمک کنی شکم و پهلوهامو کوچیک کنم

سلام عزیزم خیلی خوش آمدی😍۲صفحه اول همین تاپیک روبخون شروع کن موفق باشی💪برای کاهش سایزشکم وپهلودرکنارسالم خوری ورزشای قدرتی انجام بده برای شروع آپ تناسب اندام برای بانوان روازبازاردانلودکن باهاش ورزش کن💙💙🌼🌼

سلام عزیزم خیلی خوش آمدی😍۲صفحه اول همین تاپیک روبخون شروع کن موفق باشی💪برای کاهش سایزشکم وپهلودرکن ...

مرسی عزیزم حتما.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

واااا برو دختر مخصوصا اگه نزدیکته ،حالا که پارک بانوان میخوام راهش دوره ...باشگاهو بخاطر کرونا نمیخو ...

منم باشگاه دوس دارم برم برو سری بزن تایمای خلوتیشو بپرس، اسپری ببر باهات دست تو صورتت نبری حله 

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉