2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048264 بازدید | 118822 پست
ممنونم عزیزم حتما بکمک شما دوستای عزیز میتونم من خاموش، از سال 97 تاپیک رو دنبال میکردم وتا وزن 54 ...

باریکلاااااا بااراده لایک داری فراوووووون😍😍😍💪💪دیگه انتظارم ازت رفت بالاببینم چه میکنی بسازش دوباره اون سیکس پکای جذاب رو بعدشم بروتثبیت که حیف نشه اینهمه زحمت💪😍💙💚💛💗

باید قبلش با من هماهنگ میکردی که بهت میگفتم.. اشکال خاصی نداره.. چون تو پری یه کم سخته و&n ...

هنوزپری نشدم فعلا خداکنه نشم 😅تا تموم بشه شوک 

ورزش هم می کنم اول قدرتی بعد10دقیقه می دوم توخونه

الهه جون گفتن این کاروبکنم بنظرت زیاد ورزش کنم تاثیرمنفی میذاره یامثبت یا اصلا چقدرورزش کردن توکم کردن وزن کمک میکنه اخه شنیدم ورزش تاثیرزیادی نداره ولی رژیم بیشترتاثیرداره توکم کردن وزن؟ 

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا تو قضاوت کن خواهر آب دهن تاپیکو خیس کرده یانه؟؟😂😂😂😂😂🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🚤🚤بیا کشتی اومد

😂😂😂😂😂

تف تفی کردی تاپیکو😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
@بامدادخمار     سلام بامدادخمار گل میشه یه مشاوره ای به من بدین من این هفته افزایش وزن ز ...

@sepiiiiiideh سلام میشه شما هم یه بخونین اگه اطلاع دارین راهنمایی کنین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عشقولیا😍😍 صبحانه دوکف سنگگ،نصف قوطی کبریت پنیر،گردو،خرما ناهار شیر پلو😋۷قاشق،ماهی دودی،کشم ...

سلام به روی ماهت خوشگل خانم😘

عالییییییی بودی😍😍👏👏👏👏. ورزشکارعالی.بودی# 💪بنظرمن لوبیابخور پروتئین داره😋باکاهوبخورسیربشی💙

عکساتونو بزارید من اومدددددم ✋✋✋😁

دیر اومدی😂😂😂😂

راست میگی خودت بذار.😛

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

گزارش امروز

@سمیه1396  

@کیان_جوون  

@مناخانم  

ص:دوق چ خوری ارده+یک ونیم کف دست نان لواش

ناهار:دوملاقه سوپ جو+یک کف دست نان

میانوعدها:۱سیب+۲خرما+۱۰عددپسته+۶عددبادام زمینی+۱پرتقال+کشمش۱۰عدد+چای+۷ق ماست

شام:دوملاقه سوپ جو+یک کف دست نان

قبل خواب هم یک لیوان شیربایک ق شیره انگور

فعالیت:۳۰مین هوازی،۲۰مین قدرتی✔

مجاز:۱۲۲۰✔

مصرفی؛۹۴۷✔( چون دیروزازمقدارفست بالاتررفتم ازکالری امروزکم کردم😉)

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
باریکلاااااا بااراده لایک داری فراوووووون😍😍😍💪💪دیگه انتظارم ازت رفت بالاببینم چه میکنی بسازش دوب ...

چشم دوست خوبم😉

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
عههه اجی وزنت ۵۱ چقد خووووب 😍😍😍😍 کی میری برا تثبیت و سیکس پک دراوردن😍🤔 کی میشه منم ب هدفم بر ...

عزیزممممم آجی خودم چطوره😘

آره ۵۰:۶۰۰شدم ولی متناسب باقدم هنوزجادارم کم کنم اگرکشش داشته باشم😂😅

زیر۵۰بشم میرم تثبیت وفرمدهی💪

انشاءالله به هدفت برسی به تثبیتم عادت میکنی تایکسال هممون استرس وخوددرگیریه مضمن میشیم بعدش بدن عادت میکنه😍بدنت روکم کم بشناسی دستت میادراحت میشه برات💙💙💙

@بامدادخمار     سلام بامدادخمار گل میشه یه مشاوره ای به من بدین من این هفته افزایش وزن ز ...

گلم من زیاد درباره ی تنبلی تخمدان اطلاع ندارم 

فاطمه جون  ( فندق فسقلی ) رو برات تگ میکنم اطلاعاتش زیاده در این زمینه 💚

@فندق_فسقلی عزیزم دوستمونو راهنمایی میکنی😘