2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047418 بازدید | 118822 پست

@آسنات99

سلام شرمنده سرگروه گلم گوشیم دست شوشو بود نتونستم دیروز وزنم رو بگم البته    بودم

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
آدم یه موقع هایی اینجوری میشه درکت میکنم. اینجور موقع ها واسه آرامش دلت هر کاری که میدونی آرومت میکن ...

مرسی عزیزم... هر از گاهی از خودم دیوونه بازی در میارم مثل دیشب😶شوهرم تو شوک بود اصلا هیچی نگفت

فقط گفت ارومتر دخترمون میشنوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم..😐کم خونی.متابولیسم پایین و.....خیلی آروم کم میشه وزنم یا یکهو برمیگرده و دوباره کم میشه اصلا ...

یه روزقبل وزن کشی ملین مصرف کن مثل چای وگل محمدی دم کن بخورعالیه ازیوبست درمیای ویتامین هم مصرف کن منم متابولیسم بدنم خیلی پایینه😭

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
عین یکی از مشتریای من خودش وضع مالیس خیییلی خوب بود می‌گفت پارچه چقدبخرم میگفتم۱۵۰سانت بعد میرفت۱۲۰م ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا فکر میکنن چون ما خیاطی بلدیم باید هر طور شده این مقدار پارچه رو به اون مدل برسونیم😬🤨

من که پارچه طرف ببینم کم باشه ردش میکنم.یه خانمی با ۱ متر پارچه با قد بلند میگفت برام مانتو بلند بدوز گفتم نمیشه برو پارچه این اندازه بخر تا بدوزم.پارچه لای بقچه دارن ور میدارن میارن میگن این مدلی اون مدلی تازه پارچه هم نمیرسه😅😅

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
مرسی عزیزم... هر از گاهی از خودم دیوونه بازی در میارم مثل دیشب😶شوهرم تو شوک بود اصلا هیچی نگفت فقط ...

الهی....منم دقیقا مثل شما هستم.... هرکاری میدونی آرومت میکنه انجام بده‌‌.دیگه نبینم دوست خوب و پر انرژی من بی حوصله باشه ها.

توعشقی#  #تو.بهترینی‍ 

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ دقیقا فکر میکنن چون ما خیاطی بلدیم باید هر طور شده این مقدار پارچه رو به اون مدل برس ...

آره دقیقا بعضیاشونم کم میخرن رفتنی میگن چیزی نموند؟منم آشغالی میزارم جلوشون میگم اینان میخوای بردار😂😂😂

خواستم از دیجی بخرم از۱۰۰تومن هست تا۲۰۰ موندم از کدومش بخرم🤔اون۱۰۰تومنیرو تونظرات تعریف کردن ولی می ...

البته اینا ترازوهای ظریفی هستن مال من تا500 گرم رو نشون میده،،،بعد یمدت حتما خراب میشن،،،فکرش کن هر روز میخوای از صب تا شب رو وزن کنی

به حکمتش دل بسپار 🌿
ممنون گلم کیف نداشتی لنگه کفش فاطمه رو بذار اوندفعه که اومده بود غارم بهم سر بزنه، جا گذاشت 👠👠👠 ...

😂😂😂😂😂😂

فاطمه از بس هول بوده نفهمیده چکار کرده😂😂😂😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

[QUOTE=171216755]عزیزان هر نکته ای میدونید که کمک میکنه به لاغری لطفا دریغ نکنید. اگه وقت بذاری وتاپیک های قبلی بامدادجون روبخونی خیلی کمکت میکنه.

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید
کره نخور چربیش بالاس  نان تست هم کالریش خیلی بالاست. ولی در کل عالی♥️🌹😘

کره بادام زمینی هست.خاصیت سیر کنندگی اش خیلیه و کلا یه قاشق مربا خوری میخورم.نون تست هم جو بود آره کالریش بالاتره ولی سالمتره نسبت به نون سفید

ممنون عزیزم.امروز باید بهتر باشم

صبحونه نیمرو کم روغن و ۴۰ گرم نون سنگک خوردم.میان وعده یه سیب و خرما

ناهار هم شوید پلو با سینه مرغ آبپز

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
گشششششنه و داغون بودما مخصوصا دیشب😂😂😂

من پریشب فقط به عشق صبحونه دیروز خوابیدم🤣🤣

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نه برا وزنت روزانه شش تا خرما لازمه این تاپیک خیییلی عالیه من تقریبا اکثر رژیمهارو گرفتم بهترینش ...

اره اینجا که عالیههه

اوهوم منم تجربه رژیم کرمانی رو تو کارنامه ی درخشانم دارم🤣🤣

ولی خوبی اینجا کار گروهی و بحث انگیزشیه😍