2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048348 بازدید | 118822 پست

[QUOTE=171159794]هستیم بابا،مخصوصانصف شب😃😃بیشتر سر بزن به تاپیک.من این حرفا رو قبول ندارم.تو همون نگین بااراده و سخ ...[/QUOTE

عه من شبا نمیام اخه 😂باش تو دعوام کنی شاید تکون بخورم 😂

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عزیزدللل، مرسی😍  فعلا که تو این وزن فرمدهی اینا نمیخواد؟  فعلا بتکونم خودمو 🤣 بع ...

😘♥️

نه فعلا فرمدهی نرو از گروه نارنجی به بعد برو 

اگه همراه با رژیم و‌کاهش وزن ورزش و مخصوصا قدرتی بری خیلییی تاثیر داره تو شل نشدن ۶۰ ۷۰ درصد کمتر شل میشی 

بقیه ش هم با تثبیت و زمان دادن به بدن درست میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم ممنون خوشگلم 😘♥️ ببین صورت و هر کاری کنی لاغر میشه نمیشه جلوشو گرفت چون بدن ما و رژیم ه ...

واقعا اینجوریه میگن مریض شدی یا با شوهرش مشکل داره بعضیا اندامشون خوبه اما اونقد میگن با قرص خودشون چاق میکنن منم همش در تعجبم

عضو گروه زرد 💛وزن اولیه ۸۰ قد۱۶۸وزن هدف۶۰ 
جیگرتووو💙 عاقا من الان رفتم رو ترازو ولی حالم گرفته شد بدجور  باطری ترازوم تموم شده بود و اص ...

عزیزممممم چه ضدحالی تجربشوداشتم😂😂😂

انشاءالله هفته دیگه باکاهش عالیت خوشحال میشی😍😍

@آسنات99  

سلام

آسنات جونم یه سوال دارم

عزیزم وقتی وزن کاهش پیدا میکنه، کالری رو باید با توجه به وزن دوباره محاسبه کنیم یا مقدار کالری ثابت میمونه؟ 

مثلا من 71 بودم کالری مجاز 1320 بود

الان که 69/600 شدم باید 1280 مصرف کنم یا همون کالری باشه؟ 

ببخشید یکم گیج شدم 😅

🌸🌸شرروع رژیمم 99/8/26🌸🌸 وزن اولیه 72 وزن هفته پیش 67 وزن الان 66/500 ،وزن هدف 60 ...

سلام عزیزممم عالی بودی کاهشت مبارککک وپایداررر👏👏👏👏💃💃💃😍😍😍گلم هرچی به هدف نزدیکتربشیددرصدچربی کمترمیشه وزن کم کردن تلاش بیشترمیطلبه😍همینکه کاهش داشتی قربده بیاوسط آهان آهان💃💃💃💃💃😂.  حرف.نداری# 💪

نه من فست نمیگیرم برای همینم کالریم 1300 هست،1200 مصرف میکنم

فست بگیری کاهشت سریعترهستا؟بازم هرجورراحتی

منم هفته پیش فست نگرفتم فکرکردم خیلی سخته ولی انقدم سخت نبود..موقع دل ضعفه فقط آب میخوردم🥵اولش شایدسخت باشه ولی بعدش عادت میکنی..میتونی فست اولو۷۰۰ببندی ولی من همون۵۲۶بستم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سلام جیگرای من😍😍😍😍 وزن شروع 88 وزن هفته پیش 73200 وزن این هفته 72600 هدف 70 جیییییییییییییی ...

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

جییییییییییییغ😂😂😂😂😂

عالی بودی خانمی👏👏👏👏

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!