2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1028858 بازدید | 118822 پست
هوازیت کافیه بجاش قدرتی برو بجای رقص میتونی پیاده روی تند یا برعکس بری طناب و پروانه هم برای هوازی ع ...

چشم عزیزم 

پا رو که میارم بالا میتونم با دستم یکیشو نگه دارم و اون یکی رو حرکت بدم؟ الان امتحان کردم یکم پاهام میلرزه😂

و اینکه تا کجا بالا بمونه پا؟ قائم ب بدن خوبه؟ 

ReStart                                               
سحری فقط آب و آب لیمو عسل دو لیوان میخورم.شوک روزی ۵۰۰ تا واقعا فکر نکنم نمیشه .من مزاجم عصبی همین ک ...

نه عزیزم بدون سحری نگیر حداقل یه لقمه بخور  

پرخوری.عصبی# رو بخون ‌

فستت رو با ۷۰۰ بگیر فقط یکرزو فست بعد بالای ۲۰۰۰ رو ۵۰۰ بگیر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم یعنی ورزش هایی که اپ های ورزشی دارن برای فرمدهی هستش؟ لاغر نمیشیم ...

سلام عزیزم خواهش میکنم 😙🥰

بعضی آپ ها برا قدرتی دارن بعضی ها هم فرمدهی حالا شما اگه تصمیم به لاغری داری رو یه نقطه از بدنت تمرکز کردی مثلا شکم خب پس باید آپ قدرتی انتخاب کنی و قبل و بعد ورزش تا یه ساعت چیزی نخوری جز آب..ولی اگه میخای یه نقطه ای رو حجم بدی مثلا با سن رو باید باآپ فردهی کار کنی و وسط ورزش حجم دهی بخوری و تغذیه کنی...حالا شما میخای فقط فرم بدی و لاغرهم بشه حجم ندی مثلا به با سن پس فرمدهی کارکن بدون تغذیه وسط ورزش..🤗😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
بیشتر ببینید
سلام عزیزم خیلییی خوب کم شدی که  چرا باید بالای یک کیلو کم بشی اخه کلا برنامه برای کاهش یک کیل ...

ع راس میگی

فداااات عشقم.منتظرتشویقت بود 😆😆🤩🤩🤩🤩😂😂😂😂

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم بدون سحری نگیر  پرخوری.عصبی# رو بخون ‌ فستت رو با ۷۰۰ بگیر فقط یکرزو فست بعد بالا ...

چشم .میگیرم مرسی قربونت برم مدیر خوشگلم 

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
سحری فقط آب و آب لیمو عسل دو لیوان میخورم.شوک روزی ۵۰۰ تا واقعا فکر نکنم نمیشه .من مزاجم عصبی همین ک ...

من قبلا عصبی میشدم میخوردم الان فقط تمیز کاری میکنم یا تو گوشی میچرخم اصلا دیگه موقع عصبانیت به خوردن فکر نمیکنم با تمرین درست میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
جالبه نه تگ میشم نه کسی میتونم تگ کنم .تگدونم استپ کرده ای خداااا👻☠

به نی نی یار بگو 

فدات عزیزم   همه اینا به لطف شما وکل تاپیک هس وقتی هدفا و کم کردنارو میخونم اراده ام بیشتر میشه ...

😘😘♥️♥️♥️🙏🏼💋

سلام عزیزم خواهش میکنم 😙🥰 بعضی آپ ها برا قدرتی دارن بعضی ها هم فرمدهی حالا شما اگه تصمیم به لاغری ...

مرسی گلم از توضیحات کاملت 😍🌹

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
مرسی گلم از توضیحات کاملت 😍🌹

فداااات😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
بیشتر ببینید

@mhds12      @آسنات99  

وزن هفته قبل پريود بودم

اما وزن هفته قبلتر ٧٧/٨٠٠

امروز ٧٦/٥٠٠

هفته اي ك پريود بودمم فكر كتم ٧٧ بودم 

شروع كالري شماري ٩٢/٢٠٠

شروع چالش پاييزي ٨٦/٦٠٠

شروع چالش زمستون ٧٨

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
بیشتر ببینید

@سمیه1396  عزیزم توتاپیک وزن وزنموگفتم😥سرگروه جونم

اون هفته خیلی ورزش کردم تلاشم زیادبود اما نیم کیلواضافه کردم این هفته دوباره شدم 71/600کمکم کن وزنم یالاک پشتی کم میشه یا استپ میکنه یا اضافه میشه دوباره کم میشه 😭همه مواردروهم رعایت می کنم قبل وزن کشی هم دست شویی میرم ویک روزقبل سعی میکنم ملین مصرف کنم که یوبست نگیرم وشکمم خوب کارکنه ومعدمووشکم خالی باشه واسه وزن کشی😣همه چی رومی دونم بلدم اما این وزن لعنتی من بازی دراورده خیلی اعصابموریخته بهم 😭بگوچ کنم؟ کمک کن الهه جون شما هم بگو من چ کنم اخه😭 @بامدادخمار  

شوک بگیرم ازامروزاین هفته بنظرتون🙏

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
بیشتر ببینید
چشم عزیزم  پا رو که میارم بالا میتونم با دستم یکیشو نگه دارم و اونیکی روحرکت بدم؟ الان امتحان ...

نه بابا خسته نباشی 😂😂😂 پا باید خودش وایسته بگیریش که فشار نمیاد بهت

اولش سخته

اگه کمرت درد میگیره دستت بزار زیر کمرت اگه نه دستت رو زمین باشه 

برنامه dailyworkoutsرو بریز حرکاتش خوبه  

چشم عزیزم  پا رو که میارم بالا میتونم با دستم یکیشو نگه دارم و اون یکی رو حرکت بدم؟ الان امتحا ...

https://uupload.ir/files/xp2_0f3f79e2-f80b-4efc-802f-f77d7947dd34.jpeg 

اینجوری بالا باشه

من قبلا عصبی میشدم میخوردم الان فقط تمیز کاری میکنم یا تو گوشی میچرخم اصلا دیگه موقع عصبانیت به خورد ...

فکر خوبی😘😘😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد