2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064249 بازدید | 118822 پست
‌ قربون دوست با انصافم برم من😂😂😂😂😂😂❤ رفتم هرچی کم کرده بودم رو گند زدم بهش اومدم/:😢

خدا نکنه گل من 😊 واس چییی مگه رعایت نکردی😑

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دخترا این هفته چیکار کردین من ک خوب نبود😑🤦‍♀️😭 وزن اولیه ۸۷ وزن هفته قبل ۸۴/۳۰۰  وزن این ...

سلام عزیزم خوبی

من اول مهر 90بودم

هفته قبل چون رژیم وشکسته بودم میدونستم زیادکردم وزن نکردم

این هفته 89.300بدونwc

هدفم 60

@دیانا24  

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
انشاالله منم میتونم شکست بدم💪💪  من پارسال ۲۰ کیلو کم کردم  تو ۴۰ روز ۱۲ کیلو کم کردم  ...

عالیه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

این خودشه.....  مامیتوانیم# 🖐🏻🖐🏻🖐🏻💃🏻💃🏻💃🏻

پس یا علی💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

[QUOTE=171143440]آخه چرا نخندی😍😍😍 ما ک از فردای خودمون خبر نداریم...عمر هم کوتاهتر از برگ گله...پس شاد باشییییییم ...[/QUO

بله همینطوره 

نزدیک پری میشه یکم دگرگون میشم 🤣🤣

عزیز دلمی 😙😙😙😙

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

@بامدادخمار  الهه جون یه توضیح در مورد ورزش میدی؟ قدرتی و هوازی باید در روزهای متفاوتی باشه؟ 

من ۲۰ دقیقه رقص و هوازی دارم، و ۲۰ تا دراز نشست و ۲۰ تا چالش برای پهلو (تکیه ب دیوار) 

الان چی اضافه یا کم کنم؟

ReStart                                               
گردن لاغر بشه که خیلی باکلاسه 😍👌

عززززیزم 

فدای چشمات که همه چی و مثبت میبینه 🤗🤗😙😙

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
من گردنم خیلی لاغر شد 🤣🤣🤣 حتی سایز پام هم کوچیک شد 😁

از صمیم قلبم دعا کردم به زودی زود مادر بشی یک بچه سالم و صالح خداوند نصیبت کنه😍

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
سلام عزیزم  خب وزنت کاذبه اهمیت نده هفته ی بعد ناشتا وزن کن

💜💜❤❤❤

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️