2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052378 بازدید | 118822 پست
😘😘😘😘😘♥️  قربونت عزیزم ♥️

❤❤❤😘😘😘

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
عزیزم اگه ورزش برای شکمت و عملت بد نیست انجام بده  الان که وزنت خوبه چرا انقدر روحیه ت بده ؟ ا ...

خوب چونکه یسری مساعل باعث شد روحیم به طور کلی نابود بشه مقایسه شدنم با بقیه حتی اینکه بهم گفت دنبال یکی بهتریتیم سر همین اضافه وزنی که داشتم هنوزم که یادم میوفته باعث میشه خیلی حالم خراب بشه 😥 ولی این بار باید تا اخرش برم حتی مادرمم جدیدا براش به همین روش رژیم نوشتم و غذاش کنترل میکنم فقط مادرم خیلی گرسنش میشه و زیاد نمیتونه مصرف نونش کنترل کنه منم بهش سخت میگیرم چون میخوام نتیجش عالی باشه ولی از یه طرفمم دلم براش میسوزه به خاطر مشکل کمرش نمیتونه ورزش کنه بهش گفتم روزس ربع ساعت ورزش کنه خدا کنه یک شنبه کاهش داشته باشه ناامید نشه کنار بزاره 😥😥😥😥😥 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😘😘😘😘😘♥️  قربونت عزیزم ♥️

الهه امروز احتمالا فست باشم

سه شنبه ام فست بودم

شنبه ام فست بگيرم ميشوره ميبره ديشبو؟كاهشم كم نميشه بخاطره ديشب؟

ديشب نارگيل خوردم يكم كيك شربتي و كلي نون خشك تخمه اي

روش تخمه پر بود

اها اينم بگم ديروز خيلي خيلي خيلي برنج خوردمو نون

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

منم مشكلم زير شكمه بي تربيتمه كه متوجه نميشه بايد بعد اينهمه رژيمو ورزش ميرفت تو😅😅

😂😂😂مشکل مشترک میگن حلقه زدنم خوبه ولی من حلقه ندارم بسی گرون شده منم نمیتونم تهیه کنم فعلا خودمو با اپ سرگرم کردم ببینم چه میشه کرد 

😂😂😂مشکل مشترک میگن حلقه زدنم خوبه ولی من حلقه ندارم بسی گرون شده منم نمیتونم تهیه کنم فعلا خودمو ...

من حلقه دارم خواهر ولي چه فايده

يه مدت ميزنم دو تا يه رب اونم تازه هر روز نه

بعد كمر درد ميگيرم نميزنم ورزش نميكنم تا كمر دردم خوب شه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

ممنون عزیزم ♥️  کی میگه؟ وزنت چنده چند کالری مصرف میکنی فست هم داری ؟

دوستام که کالریرشماری میکنن 

وزنم ۷۹.۲۰۰ 

۱۴۸۰کالری مصرفیمه از این هفته میخام فست بگیرم.

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
من حلقه دارم خواهر ولي چه فايده يه مدت ميزنم دو تا يه رب اونم تازه هر روز نه بعد كمر درد ميگيرم نم ...

پوووف اینم شانس ما 

کمردردم خیلی بده خودش من خودم بیشتر برای شکم حزکت دراز نشست ایستاده رو میرم دردش کمتره فکر کنم برای اب کردم شکمم مناسب باشه ولی تاثیرش خیلی نیستش 

نوش جونت عزیزم من دیروز صبحونمو مفصل تر خوردم  توی روز کمتر گرسنه شدم ولی چسبیدهااااا 😂😂😂

نوووش جونت عزیزدلم...اره خدایی صبحانه مفصل خیلی میچسبه.😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

سوگلی خدا منم💜
خوب چونکه یسری مساعل باعث شد روحیم به طور کلی نابود بشه مقایسه شدنم با بقیه حتی اینکه بهم گفت دنبال ...

عزیزدلم اونی که بخاطر ظاهر و چند کیلو اضافه وزن دنبال بهترش بوده همون بهتر که رفته همچین ادمی اخه لیاقت زندگی داره ؟ فردا تو زندگیت بالاخره بالا پایین داری زایمان داری ادم چاق میشه لاغر  خدارو شکر کن بنظرم یسریا از زندگی ادم که میرن باید جشن هم گرفت 

ولی افرین که با اراده بودی و تونستی عالی کم بشی تو یه قهرمانی 

افرین که هوای مامان گلتو داری ایشالا کم میشه ♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
الهه امروز احتمالا فست باشم سه شنبه ام فست بودم شنبه ام فست بگيرم ميشوره ميبره ديشبو؟كاهشم كم نميش ...

اره بگیر خوبه 

جبران_پرخوری# رو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار