2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061238 بازدید | 118822 پست
سلام بامداد جون خسته نباشی عزیزم  😢😢😢😭😭لطفاااا کمک  من با کمک رژیم شما کلی وزن کم ک ...

سلام عزیزم چرا استوپ کردی همه موارد کم نشدن وزن رو خوندی ؟ همه رو کامل رعایت میکنی ؟ 

اگه در حد سه چهار کیلو میخوای کم کنی پروتیین بگیر ولی بعدش حتما تثبیت باش و رعایت کن که زیاد نشی 

رژیم_پروتیین#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام گلم خوش اومدی❤❤❤ دو صفحه ی اول و بخون و ب امید خدا شروع کن  هیچ کاری نشد نداره  من ...

انشاالله عزیزم.

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@بامدادخمار   سلام روز بخیر  من دیروز دختر خوبی بودم و کامل رعایت کردم ولی نتونستم ورزش ...

سلام عزیزم افرین اشکال نداره اوایل رژیم عادت میکنی 

از بچه هایی که پروفایلشون همرنگته پیدا کن یا امضاهارو بخون یا برو تاپیک وزن ببین کی هم وزنت هست

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
حیف اومد دوباره ریپ نکنم.من رهرو امامم📿📿📿 به این بی تلبییتابگو😅😂😂😂😂🤪🤪🤪

😂😂😂

بیچاره😂😂😂😂🤐🤐🤐🤐🤐

دیگه اون ادم سابق نشد از منم بدش میاد 😂😂😂😂

ممنون خیشگلم😁 آره خداروشکر که اختیاریه🙈

انصافا زمستون سخته

منم هنو نگرفتم

سردیم میکنه

ولی برا تابستون مشتاقم امتحانش کنم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
اتی بمیرم برات .چی کشیدی خواهر😅😅😅🤪🤪🤪🤪 خیلی صبوری.من حوصله این شلوغ کاریا رو ندارما😈😈

ساناز انقدر حرص خوردم هيچي ام نميتونستم بگم از حرصه زياد عرق ميكردم

فكر كن ظهر رفته بودم حموم شب خيس عرق بودم رفتن حموم باز

عجووووووبس اين بچه

من چون بچه ندارم شوهرمم تا عصر سركار خونمو وسيله هام هميشه تميزه فكر كن ما هيچوقت فرشمون كثيف ديده نميشه هميشه تميزه ولي به عادته خونه تكوني ميدم بشورن بعد ديشب انقدر كثيف شد الان ميبينم بغضم ميگيره

پره دونه اناره تركيده و چيپسو پفك بود فرش😭😭😭😭😭

من رو تميزي خيلي حساسم واقعا بدم مياد كثيف كنه يكي خونرو فكر كن من يه مدت فقط سر اينكه شوهرم سيگارشو تو ظرف شويي خاموش ميكرد و اشغال كيكشو ميزاشت رو ظرفشويي دعوا داشتيم ميگفتم چندشم ميشه از ته سيگاره خيس😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اتفاقا من اسمتو میخونم گل نرگس خمار شیرازی میاد تو ذهنم اون طرفت فکرش سیگاری بود همه رو مهتاد میدید ...

😘😘♥️اتفاقا یه رگم شیرازیه 

😂😂😂 

@بامدادخمار   الهه جون بی زحمت جوابه دوستمومیدی🙈

گفتم عزیزم ایشون کلا کالری اشتباه میگیره رژیم شوک ماه هم برای کاهش نیست البته یه رژیم شوک دیگه گرفته 

قرار شد اینهفته رژیم شوک مارو بگیره بعدهم کالری درست بخوره ایشالا کم میشه 

سلام خوشگلا خوش تیپها  مانکنا😍😍😍 خگخ رو از ماه چندم شروع کردین؟ براون باید کالری شماری ک ...

سلام همگروهی

من که تا هوا سرده خگخ نمیگیرم

کالری شماری نمیخواد اما زیاده روی نکن

الهه تو صفحه اول یه بخش برا خگخ نوشته

اونو بخون ابهاماتت برطرف شه

اگه سوالی بود بگو من جواب غلط غولوط بهت بدم 😁😁😁😁😁😁😁

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
بامداد جان عزیزم ممنون میشم کمکم کنی🥺 @بامدادخمار    

سلام عزیزم توضیح دوصفحه اول رو بخون سرگروهت رو تگ کن و بیا پیشمون هر سوالی هم داشتی بپرس

واااای 😂😂😂چاقه؟؟مگه فقط آرایش مهمه؟من سه ماه پیش انقدصورتم پره گوشت بود چشام دیده نمیشد😂😂😂الان ...

اره صدو ده کیلو بود البته قدش هم بلنده ولی ماشالا الان خوب کم کرده ها عالی شده 😍👌

خداروشکرکه خوبی😘😍😍 آره شنبه ریاضی داره من ازاسترس لرزم گرفته باورکن😆

خدا امسال به بچه ها رحم کنه

منم همش باهاش کار میکنم که سال بعد از نظر علمی کم نیاره 

بابا بخدا من نميخرم اصلا جاريم اومدني خودش چيپسو پفك بستني ميخره براي پسرش  كه مثلا سرگرم شه ...

نه این حرفها چیه اصلاا بیا درد دل.. مام ی فامیل داریم زلزلهههه ست.. ببین وقتی میرن نگاه میکنم به کف تا سقف میگم نه بمبی چیزی ترکیده این نمی تونه کار یک فسقل بچه باشه😢

حتما😍 چی بزارم تو امضام؟ دیروز یساعت با دخترم رقصیدمو ورزش کردم

باریکلا ورزشکااااار

معلوم کن گروهت چیه و سرگروهت کیه

صفحه اول و دوم عکس کله ها هست

عکس مربوط به رنگتو بذار برا پروفایلت

تو امضاتم هرچی دوس داری بنویس اون آخرش هم وزن الآن و هدفتو اضافه کن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز