2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072454 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزم مرسی از وقتی که میزاری و کمکهای بی دریغت خداخیرتون بده.😘 توی توضیحات اول الهه جون گفتن ...

یادم رفته بود تگت کنم

@سمیه1396  

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیرم خوبی من در طول رژیم سرم گیج میره این از افت قندم هست ؟؟ چون من قرص کورتون مصرف می کنم ا ...

سلام عزیزم ممکنه باشه 

وعده هات رو زیاد کن هر وقت سرت گیج رفت خرما کشمش یا میوه خشک بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم خگخ هستم اینم گوزاااارشم صبانه تخم مرخ و شیر و نان ناحار کباب بره بریووووون با پولو شام چیتز ...

آخخ دلم😂😂چقددد با حرفای تو میخندم دختررر😅کلا مرسی که هستی💕

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
من چند روزه نمیدونم چرا کالریم میزنه بالا😥😥 خیلی ضعف دارم. امشب مجاز ۱۳۱۰ مصرفی ۱۵۲۳ ورزشم ۴۰ ...

نزدیک پری نیستی ؟ استرس و بی خوابی نداری ؟ 

موادی که میخوری سعی کن سالم تر باشه قند و‌شکر مصنوعی نباشه پروتیین بیشتر بخور

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار       سلام عزیز خوبی؟؟  میگم اون اپ جدیده چرا سوزونده نمیزنه ...

با اپل واچم چون نمودار نشون میده دیگه کالری اون برنامه رو نگاه نکردم بزار ببینم داره یانه 

اره خیلی خوبه حیف سه نداره 

منم رفتم قرص لیمو زیره گرفتم میخوام شروع کنم فعلا با ورزش و سالم خوری ببینم به کجا میرسم😍امیدتو از ...

غیراززیره ولیموقرص دیگه ای میشناسی

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼
سلام عزیزم ممکنه باشه  وعده هات رو زیاد کن هر وقت سرت گیج رفت خرما کشمش یا میوه خشک بخور

ممنون جانم که وقت گذاشتی جواب دادی🥰

گروه نارنجی 🧡 وزن الان ۷۹ قد۱۷۰ وزن هدف اول ۷۴🥰وزن هدف دوم 69وزن هدف سوم ۶۵  تاریخ شروع:99/10/02🏃‍♀️           استاد تغییرباش نه قربانی تقدیر🤩👏
با اپل واچم چون نمودار نشون میده دیگه کالری اون برنامه رو نگاه نکردم بزار ببینم داره یانه  ...

سلام عشقم خوبي

روزاي فست چيا بخورم سير بمونم ميشه هر وقت وقت داشتي چند تا برنامه فست بزاري

ديشب انتحاري زدم شايد امروزو فست بگيرم 

@آسنات99   ‍ سلام میخوام تو چالش عضو بشم راهنمایی کنید

امضامو بخون عزیزم

بابا بخدا من نميخرم اصلا جاريم اومدني خودش چيپسو پفك بستني ميخره براي پسرش  كه مثلا سرگرم شه ...

اتی بمیرم برات .چی کشیدی خواهر😅😅😅🤪🤪🤪🤪

خیلی صبوری.من حوصله این شلوغ کاریا رو ندارما😈😈

امضامو بخون عزیزم

عزیزم شما چندماه طول کشید تا از ۸۲رسیدید به این وزن؟

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌