2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052394 بازدید | 118822 پست
🎈خدایی دیروز سر ناهار داشتم ته دیگ میزاشتم برا خانواده بعد ی گاز موند روش خورشت ریختم 🤣🤣🤣 میخاس ...

تو هم اصا جلوش نشون بده چقدر رعایت میکنی ... یه مدت که ببینن خیلی مصمم هستی خودشون بیخیال میشن

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فددددات. لباس قرتی بیرون بپوشم؟؟؟؟؟؟من از صد ناحیه جر میده😂😂😂

نه بابا .تو خونه بپوش دهنش آب بیفته به رو خودت نیار ... اونوقت حالش میشه عین یه آدم که یه ظرف پر تهدیگ و جلوش تنهایی خوردی 😜😜😁😁😁😁

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
🎈خدایی دیروز سر ناهار داشتم ته دیگ میزاشتم برا خانواده بعد ی گاز موند روش خورشت ریختم 🤣🤣🤣 میخاس ...

فرشته نجات بوده همسرت😍😍😍

سلام خوشملم منم خوفم هربار امضاتو میخونم کیف میکنم دلم میخواد زودتر به ۶۹ برسی و بدونی به اصل هدف ...

واااااای قربونت بشم عزیزم😍😍😍

انقدر خوبی دلم میخواد بچلونمت، خونم میجوشه😍😍😍

مرسی بابت این همه انرژیییییییییییییی های مثبت وخوب خوب😍😍😍😍😍😍😍

سلااممم فستی های گرسنه در چ حالی  ۹دی سه شنبه ناشتا:اب+-ابلیمو+تخم شربتی ص:پنیر+خیار+نان ن:کتل ...

سلام گلم من فست نبودم😬

چقدر عالی😍 آفرین قهرمااااااان🙃💪

منم ۱۴۰۰ تامو پر کردم و نیم ساعت حلقه زدم😍

🤭🤭🤭🤭 منم خپل بودم اما ۶۰ بودم اپ سینه خوبه بشرطی ک ادامه بدی.ورزش بالاخره دوی همه جا تاثیر داره ...

ارهه مخصوصا ورزش سینه که اراده ی اهنین میخواد😪😪

عهه چه جالب تاحالا نشنیده بودم این دمنوش ها حجم بده.امتحان کن ایشالا جواب بگیری 

سوگلی خدا منم💜
 سلام‌گلم کالریت را در طول روز خوب پخش کن که گشنگی نکشی از شیرینی های طبیعی استفاده کن مثل ...

ممنون عزیزم😍

گروه نارنجی 🧡 وزن الان ۷۹ قد۱۷۰ وزن هدف اول ۷۴🥰وزن هدف دوم 69وزن هدف سوم ۶۵  تاریخ شروع:99/10/02🏃‍♀️           استاد تغییرباش نه قربانی تقدیر🤩👏
تو امضام نوشتم پنشمبه ها تا یه سال سوییت ماه عسل هتل قاف رو برا همه رزرو کردم.  دوراندیشی در ...

دقیقا بخاطر همون امضات با بچه هات املاء کار نکن اینطوری موفق ترند بزار بابایی یه خودی نشون بده😅😅😂😆 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سایز#

@sanaz718  

سلام صبح همگی بخیر💐🌸💐

۹۹/۷/۱۰          ۹۹/۸/۱۰     ۹۹/۹/۱۰    99/10/10

دور بازو ۳۱              ۳۰             ۳۰          28

دور سینه ۹۲             ۹۰            ۸۷          87

دور کمر ۷۴              ۷۱             ۷۰          67

دور معده ۷۶           ۷۵            ۷۳           71    

دور ناف ۹۲              ۹۱            ۸۴           78

دور شکم ۱۰۲           ۹۷             ۹۲           89

دور با سن ۱۰۳        ۱۰۰            ۹۶           93

دور ران ۶۱              ۵۹            ۵۷          55

دور ساق پا ۳۵        ۳۵            ۳۴          34

دور مچ پا ۲۳          ۲۳            ۲۲           22

دور ساعد ۲۵           ۲۵            ۲۴           24

دور مچ دست ۱۷      ۱۷            ۱۶            16 

🌟عضو تاپیک بامداد خمار🌟تثبیتی قهرمان🌟وزن اولیه ۷۵🌟وزن الان۵۶/۸۵۰🌟وزن هدف۵۸🌟 خدایاشکرت🌟
 سلام‌گلم کالریت را در طول روز خوب پخش کن که گشنگی نکشی از شیرینی های طبیعی استفاده کن مثل ...

فقط شرمنده من تاپیک چالش رو پیدا نکردم صفحه چند است؟میشه بی زحمت برام ریپلای کنی

گروه نارنجی 🧡 وزن الان ۷۹ قد۱۷۰ وزن هدف اول ۷۴🥰وزن هدف دوم 69وزن هدف سوم ۶۵  تاریخ شروع:99/10/02🏃‍♀️           استاد تغییرباش نه قربانی تقدیر🤩👏