2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060856 بازدید | 118822 پست

سلام دوستان گلم  گزارش#  

مجاز 1080

مصرفی 1053

5 لیوان آب 

ورزش نداشتم متاسفانه 

@کچر   @رزااااااااااااااا   @دختر_گندم   @آسنات99  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
خداروشکرکه دوستداری واقعاً سیرکنندگی بالایی داره😍روزایی که برنج نمیخوریم گزینه ی خوبیه😋

اره خدايي

راستي يه سوال مثلا ناهار خوردم شام نخورم؟

مثل برنج؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عجیبه ..خودمم نتونستم تگ کنم خودمو...حالا پیدا میکنم گزارشاتو منم راستش تا الان بدون ورزش کم میکردم ...

سلام عزیزم

دوباره نتونستم تگت کنم 

امروز چه کردی؟

من مجازم 1080  مصرفی 1053

5 لیوان آب ورزش هم نداشتم متاسفانه 😊😊

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
دم نوش میخوری چای سبز زیره زنجبیل؟

سیز خیلیی حالم بد میشه اصلا نمیدونم بگم چی میشممم.. زیره و چای دارچین هر روز میخورم.شکلات تلخ ۸۵ درصد و آب فراوان میخورم دیگه چیکار باید کنم؟

سلام عزیزم شبت خوش.گزارش امروز من

صبحانه:۱عدد لیموشیرین،۱ عدد خرما،نصف کاکائو تلخ

ناهار:۶قاشق آش جو،۲قاشق برنج کته،۲قاشق خورشت قیمه

میان وعده:۱نارنگی،۱ خیار.۱سیب

شام:پنج تکه جوجه کباب. نصف گوجه کبابی.پنج عدد زیتون. ۱عدد خیار شور. 

بعد شام.۱عدد پرتقال 

آخر شب  نصف لیوان شیر کم چرب

مصرف آب.۵ لیوان

کالری کل:۱۲۷۰

کالری مصرفی:۱۲۳۵

@سمیه1396‍  

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
سلام عزیزم شبت خوش.گزارش امروز من صبحانه:۱عدد لیموشیرین،۱ عدد خرما،نصف کاکائو تلخ ناهار:۶قاشق آش ج ...

@سمیه1396‍ 👆🏼

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
@سمیه1396 ‍ 👆🏼

چرا تگ نمیشه پس 

بچه ها من از دیشب هرکی رو تک میکنم تگ نمیشه نمیدونم چرا

سیز خیلیی حالم بد میشه اصلا نمیدونم بگم چی میشممم.. زیره و چای دارچین هر روز میخورم.شکلات تلخ ۸۵ درص ...

خوبه همه اینا عالیه.ورزش تو بیشتر کن.هوازی کار میکنی؟

سلام عزیزم دوباره نتونستم تگت کنم  امروز چه کردی؟ من مجازم 1080  مصرفی 1053 5 لیوان آب ...

سلام عزیزم،منم ورزش نکردم دیگه روم نشد گزارش بدم😅

چه خوب شد که  ریپلایم کردی مرسی🥰منم کالری مجازم ۱۱۳۰ تاست ولی امشب ۱۲۳۰ تا مصرف کردم.۱۰۰ تا بیشتر شد.

ولی دیشب ۱۰۰ تا کمتر بودم این به اون در🤪

زندگی سالم و کاهش وزن(بامداد خمار)>گروه سبز  شروع :اول دی/قد۱۶۵،وزن اولیه۶۱،وزن فعلی ۵۹.۱،وزن هدف ۵۶.💖💪💪💪به زودی موفق میشم😉🥰
سلام بهار جون اولش به کم اطلاعات از خودت میدی؟ چند سالته؟ بچه کوچیک داری که تو دست و پات باشه؟ موق ...

سلام عزیزم25سال.دوتا پسر هفت ماهه و چهارساله ک هردو تو دست و پان😨

بیرون ن نمیتونم ولی توخونه ام با این حجم از کار خونه نمیرسم😢

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
سلام عزیزم،منم ورزش نکردم دیگه روم نشد گزارش بدم😅 چه خوب شد که  ریپلایم کردی مرسی🥰منم کالری ...

قربونت گلم دیگه هرشب گزارش میدیم 😍

خیلی هم خوب ولی از فردا حتما باید ورزش کنیم 😌

ما میتوانیم 💪🏻

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز