2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072083 بازدید | 118822 پست
ول کن خاحر مامی میاد یخه منو میگیره که دخمل خوشگلشو پس بدم بذار یه روز تو و مامی رو دعوت میکنم یه ...

ن با گودی اینده میام مامی دیگه هیچی نمیگه ولی ی مشکل هس ( هنو هیچکی دیونه نشده بیاد منو بگیره🤣🤣🤣🤣 )

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
اشتباهه عزیزم کالریتو نباید با غذا فقط پر کنی  شیر و عسل یا خرما و میوه و مغزیجات بخور تو کالر ...

سپیده جان میگم یوقتی کالری شمار زیره اشتباه عدد نمیده.ببخشید اینقدر سوال میپرسم.میگم نان کف دست یعنی فقط کف دست انگشتان حساب نمیشه نون لواش این خیلی نازکا ک اندازه کف دست میشه نصف لقمه اینو چطور حساب کنم .

یکی دیگه اینکه چکار کنم سینهام شل شده چون بچهام تازه از شیر گرفتم رژیمم گرفتم بد ریخت شدن

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عالی بودی میگم شیر دارچین خوشمزست؟؟

ممنون عزیزم

منم اول فکر میکردم خوب نباشه ولی دیدم بدم نیس شیرولرم بادارچین وخرما😋

عاشق بوی دارچینم کلا

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

😂😂😂😂😂😂 ولی اصلنم تنبل نیستن دیدی هی میگن من مامانم کلی کار انجام میداد و میده فداش شم😗😗😗

بعداز فوت مادر بزرگم زن دوم پدر بزرگم یه دختر شیرازی بود چقد زرنگ وخون گرم ومهربون..

دوسشون دارم..

سلام دخملیا چطوریایین خوبین خب من دیگه از امروز مق قبل گزارش کامل میدم😁😊 ناشتا:دمنوش داچین ابلیمو ...

سلام عشقم عالیه عزیزم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ممنوونم انرژی.. سوخت و سازم رو چطوری ببرم بالا؟

دم نوش میخوری چای سبز زیره زنجبیل؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
منم چند وقت پیش امتحان کردم پسرم عاشقش شده هرشب میگه شیر دارچین..

ای جونم نوش جانش

اره عطرخوبی میده به شیر 

میچسبه😋

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

سلام عشقم عالیه عزیزم

میسیووو🤭💋

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
منم چند وقت پیش امتحان کردم پسرم عاشقش شده هرشب میگه شیر دارچین..

اره مخصوصا شیر کم چرب ک مزه اب میده بهش دارچین بزنی خیلی خوب میش 

هم سردیشو میگیره هم خوشمزست

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

عزیزمممم من زهرام😍😍😍راستی اسمه خودت آتنابوددرسته آتی صدامیکردن اشتباه نگرفته باشم صلوات😂😂

اره عشقم اتناام

از امشب تا چند روز ميگم زهرا جوني بعد راحت شم يخم اب شه ميگم زهرا چون خيلي مهربوني رفتي تو ليست دوستايه ني ني سايتيم عشقم

سلام عزیزدلم پس وزنت کمتره احتمالاً 😍 انشاءالله یکشنبه آینده کاهش داشته باشی 💪💙

انشالله تا یکشنبه خوب شم که بتونم وزن کنم😢😢😢

فعلا که تاااااااازه دردش اومده

هنوز خبر مرگش واشرش باز نشده